2e blog van Marieke op Kat.nl

2e blog van Marieke op Kat.nl

gastblog-kat-nl-kattenzorg-nijmegen-marieke-mvandeweijer (5)

Op 26 oktober 2015 deelden wij met trots het bericht dat onze vrijwilliger Marieke van de Weijer vaste gastblogger werd voor de website kat.nl Het eerste blog van Marieke is hier terug te lezen.

Kat.nl is een semi-encyclopedische website, waar alles over katten op staat: informatie over de afkomst van de kat, het kiezen van de juiste kat, de leefomgeving van de kat, het zorgen voor de kat, voeding van de kat, vachtverzorging, gedrag, gezondheid, kattenziektes en -aandoeningen en fokken met katten. Daarnaast staan op Kat.nl rasbeschrijvingen van (vrijwel) alle gangbare kattenrassen.

Naast dit informatieve deel, heeft de website ook een entertainment-deel, met kattenfilmpjes, beroemde katten, beroemde getekende katten, kattenkunst en kattenspreekwoorden. En dan is er nog een interactief deel, bestaande uit een blog en de bij de website horende Facebook-pagina.

Inmiddels is het 2e blog van Marieke geplaatst en dit gaat over de herplaatsing van katten. In dit blog aandacht voor Wiep, zij zoekt nog een thuis!
Klik hier om het te lezen.

wiep-bemiddeling-kattenzorg-nijmegen-aandacht-blog-kat-nl