Odin is opzoek naar nieuw personeel

Odin

 

Prr, Prr Odin hier,

Mijn huidige personeel is op zoek naar een warm huisje voor mij, de reden dat zij een thuis voor mij zoeken is niet omdat ik niet lief ben of dat ik ongezond ben, maar omdat in mijn huidige huisje een hulphond is gekomen. Dat is natuurlijk voor mijn personeel eigen niet leuk, maar voor mij ook niet want wij zijn geen maatjes. Gezien er niet voor niks een hulphond is gekomen, is er geen enkele keus om voor mij een ander plekje te zoeken.

Wie ben ik dan:

Naam: Odin
Geslacht: ex-kater
Leeftijd: (geschatte) 25-08-2016
Ras: Europese korthaar
Kleur:  Grijs/wit

Ik ben een echte huistijger, die graag speelt en wanneer het mij uitkomt graag kom om een aai en kroel. Ben in mijn korte leven nog niet echt met kinderen in aanraking geweest, naar vreemde ben ik wat terughoudend. Voor de rest ben ik op en top gezond en gechipt.

Bent U degene die mij een warm huisje kan bieden, dan zie ik met veel belangstelling u email tegenmoet en hoop ik U snel te kunnen ontmoeten.

Odin

Nijmegen, 11 mei 2019


Fotogalerij van Odin. Klik op de foto’s voor een vergroting!

Sheldon is op zoek naar een nieuw warm huisje

Sheldon

 

Hoi ik ben Sheldon,

Een jonge en gezonde rood/witte ex-kater van ongeveer 2,5 jaar oud, mijn precieze geboortedatum zal altijd een vraagje blijven, omdat ik toen ik nog heel klein was gevonden ben op straat. Heb gelukkig maar een kleine 3 weekjes in het asiel doorgebracht waarna ik naar mijn huidige huisje verhuisd ben en daar heb ik het eigenlijk prima naar mijn zin, leuk personeel die met mij speelt en waar ik ook lekker bij kan liggen, een heerlijke hond waar ik tegenaan kan liggen en nog een soort genoot. Dat laatste is nu net het probleem waarom ik op zoek ben naar een nieuw huisje, zoals ze het hier noemen terroriseer ik mijn soort genoot, vind het leuk om er achteraan te rennen en haar te plagen als ze naar de kattenbak gaat. Op dit moment leven wij ieder apart, maar deze situatie is niet houdbaar.

Ik mag dan wel stoer overkomen maar heb eigenlijk een klein hartje, ik kijk graag de kat uit de boom bij vreemde mensen.  Bent U degene die mij een warm huisje kan bieden, dan zie ik met veel belangstelling u email tegemoet.

Sheldon

Nijmegen, 24 april 2019


Fotogalerij van Sheldon. Klik op de foto’s voor een vergroting!

Coco & Tijgertje hebben een nieuwe bank gevonden!!

Coco & Tijgertje

Coco & Tijger zijn op zoek naar een nieuwe bank

Voor deze jonge huistijgers staat na de kerst hun nieuwe bank klaar!! Coco & Tijger heel veel plezier en geluk met jullie nieuwe personeel

Nijmegen, 23 december 2018


Deze 2 jonge huistijgers (Poes & Kater) van 1,5 en 2,5 jaar zijn op zoek naar een huisje waar veel aandacht voor hun is. We stellen ze graag aan jullie voor!!

Tijgertje

Is met  haar leeftijd van ongeveer 2,5 jaar de “oudste” van de 2 , deze zelfstandige gezonde dame wilt graag spelen en als het haar uitkomt geaaid worden.

Coco

De heer van ongeveer 1,5 jaar, is gek op aandacht en op spelen gezien zijn leeftijd niet vreemd. Ook hij is weer gezond door aanpassing van voer voor struviet.

Ze zijn gewend aan andere huisdieren en ook aan kinderen, maar ze komen helemaal tot hun recht in een rustig huisje met of zonder tuin.

Bent U degene die Tijger en Coco alle aandacht kan geven, een warm huis en een lekkere bank kan bieden dan zie wij met veel belangstelling u email tegemoet.

Tijger & Coco

 

Nijmegen, 8 december 2018


Fotogalerij van Coco & Tijgertje. Klik op de foto’s voor een vergroting!

Thor heeft zijn tuin gevonden

Thor

Zaterdag 5 januari heeft er een meet and greet plaats gevonden met Thor en zijn toekomstige personeel.
Er was een klik en heeft Thor weer een warm huisje met tuin gevonden.
Wij wensen jullie heel veel liefde en geluk met elkaar.

Nijmegen, 5 januari 2019


Er is veel interesse getoond voor Thor, wat natuurlijk helemaal fijn is. A.s. zaterdag 8 december komen mensen voor hem kijken. Hopelijk is er een klik en heeft Thor weer een warm huisje.

Nijmegen, 5 december 2018


 

Ik ben Thor, gewoon Thor,

Waarom ben ik “gewoon” omdat ik een rood-witte ex-kater van 7 jaar ben en alle kenmerken heb van een huistijger. Zo vind ik het heerlijk om te kroelen en lekker bij je te liggen en verzot ben op aandacht. Ben helemaal gezond, vind gezelschap van een soort genoot helemaal fijn en ook een meerdere personeelsleden kan ik waarderen. Een rondje buiten in de tuin en soms er buiten maakt mij helemaal blij. Het enigste wat niet gewoon aan mij is, is dat ik op zoek ben naar een nieuw warm huisje omdat mijn verzorger overleden is.

Ik zal het heel fijn vinden als ik de kerstdagen niet alleen hoef te zijn, bent U degene die mij een warm huisje kan bieden, dan zie ik met veel belangstelling u email tegemoet.

Kroel van Thor

Nijmegen, 30 november 2018


Fotogalerij van Thor. Klik op de foto’s voor een vergroting!

Lekkerbekjes Broer & Zus zijn op zoek

Broertje & Zusje

Het heerlijk avond is gekomen, de lekkerbekjes Broer & Zus kunnen lekker smikkelen in hun nieuwe huisje.
Wij wensen het nieuwe personeel en broer & zus heel veel plezier en geluk met elkaar.

Nijmegen, 5 december 2018


 

 https://kattenzorgnijmegen.nl/broerzus/

Broer links & Zus rechts

 

Meow,

Misschien klinkt de titel gek, maar naast dat wij echt broer & zus zijn, luisteren wij, nou ja soms naar deze namen. Wij leven al 5,5 jaar in goede harmonie met elkaar en wij willen nog vele jaren samen blijven spelen. Wij zijn 2 lieve en sociale katten die graag een kroel komen halen en onze liefde graag bezegelen met een liefkozend kopje. U zult zich nu misschien afvragen waarom wij dan hier nu staan, ons huidige personeel hebben besloten om onafhankelijk van elkaar verder te gaan. Gezien deze situatie is het voor ons niet mogelijk om bij één van het personeel te blijven en daarom zijn wij op zoek naar een nieuw thuis.

Deze maand zijn wij nog op bezoek geweest bij de dierenarts en naast dat deze ons helemaal gezond heeft verklaard, zijn wij ook weer één jaar beschermd tegen ziektes. Ook kunnen wij niet meer voor nageslacht zorgen en omdat wij binnenshuis wonen hebben wij geen chip. Naast het reguliere eten (lees brokken) zijn wij echte lekkerbekkies en zijn ook dol op traktaties  🙂

Bent U degene die broer en zus een warm binnen huis kan bieden dan zie wij met veel belangstelling u email tegemoet.

Kopje van Broer & Zus

 

Nijmegen, 29 november 2018


Fotogalerij van Broer & Zus. Klik op de foto’s voor een vergroting!

Nieuw thuis gevonden voor de dames Baska & Kate.

Baska & Kate

 

Nijmegen, 18 november 2018

Dat sommige huisjes snel gevonden worden blijkt wel uit het verhaal van Baska & Kate.
Dinsdag 13 november waren ze aangemeld voor bemiddeling omdat hun vrouwtje naar een verzorgingshuis ging, vrijdag 16 november waren er al geïnteresseerde voor Baska & Kate. Zaterdag 17 november heeft er een meet and greetplaatsgevonden met Kate & Baska en ja de match is gevonden. De dames hebben een warm nieuw thuis gevonden 🙂


 

https://kattenzorgnijmegen.nl/baska_kate

 

Wij zijn Baska & Kate, 2 gesteriliseerde poezen van 5 jaar jong, ons vrouwtje gaat verhuizen naar een verzorgingshuis en helaas mogen wij daar niet mee naar toe. Dit tot groot verdriet van ons allemaal,wij zijn dol op haar en zij is stapelgek op ons.

Volgens ons vrouwtje zijn wij 2 super lieve poezen en neemt Baska (zwart) graag het voortouw en Kate volgt. Wij vinden het helemaal geweldig om geaaid te worden, het maakt ons ook helemaal niet uit van wie wij een aai of knuffel krijgen als wij die maar krijgen :). Een luchtje scheppen buiten in de tuin vinden wij heerlijk en willen dit in de toekomst ook graag blijven doen. Voor de rest hebben wij weinig wensen en zijn graag onder de mensen.

Voor de rest kunnen wij zeggen dat wij helemaal gezond zijn, dat wij in juli van dit jaar helemaal zijn nagekeken door de dierenarts. Ook hebben wij de prikjes voor de vaccinatie gekregen en preventief  behandeld tegen wormen en vlooien.

Bent U degene die onze wensen kan vervullen!! Dan zien wij met veel belangstelling u email tegemoet en hopen snel met elkaar kennis te kunnen maken.

Liefs Baska & Kate

Nijmegen, 13 november 2018


Fotogalerij van Baska & Kate. Klik op de foto’s voor een vergroting!

Continue reading ‘Nieuw thuis gevonden voor de dames Baska & Kate.’ »

Bemiddelingsformulier nu ook online

Bemiddelingsformulier

Bemiddelingsformulier

Bij een raskat graag vermelden met of zonder stamboom
Bij nee, vermeld dit bij extra informatie
Bij ja, vermeld dit bij extra informatie
Bij ja, vermeld dit bij extra informatie

Bonzai & Yucca hebben hun nieuwe tuin gevonden!!

Bonzai & Yucca

De leuke “plantjes” Bonzai & Yucca hebben hun nieuwe tuin gevonden, de eerste berichten zijn positief. Bonzai & Yucca dat jullie nog een heel lang poezenleven mogen hebben in jullie nieuwe huisje.


 


Bonzai & Yucca

 

 

 

Wij zijn Bonzai & Yucca (kater & poes) en zijn al 12 jaar dikke maatjes.

Wie zijn wij dan..we stellen ons graag aan U voor!!
Ik Bonzai, de man van ons en vind het heerlijk om gekroeld te worden en lekker op schoot te liggen en ben echt een allermans vriendje. Vind het heerlijk om buiten in de tuin een frisse neus te halen. Dan mijn maatje Yucca zij is de dame, maar geen lady..naar “eigen”mensen is ze lief en komt graag bij je liggen en een aai halen. Oppakken is ze niet zo’n grote fan van, maar ze is wel een grote fan om buitenspelen de tuin is te klein voor haar avonturen, maar komt ’s avonds ons wel gezelschap houden. Wij mogen misschien tot de “oudjes” horen maar spelen nog graag een potje voetbal.  Wij zijn nog in top conditie!! Gezien onze leeftijd is een huisje met hele jonge kinderen misschien niet de beste keuze, maar net zoals aanwezig zijn van andere huisdieren hebben wij hier geen ervaring mee.

Heeft U plek voor deze “plantjes” op U vensterbank in huis en een tuin waar zij een luchtje kunnen scheppen. Dan zien wij graag een mailtje in onze postvak komen. Ons adres is email.

Nijmegen, 5 november 2018

Zelfstandige jeweetwel kater Binky heeft een nieuw huisje gevonden!!

BINKY

Op de laatste dag van 2018 een mooi bericht mogen ontvangen 🙂
Gisteren heeft er een meet and greet plaats gevonden met Binky en er was van beide kanten gelijk een match.
Over 2 weken gaat hij verhuizen naar zijn nieuwe huisje, wat hopelijk snel zijn nieuwe thuis wordt.

Nijmegen, 31 december 2018


 

 

Zo met kerst extra aandacht voor Binky!! Helaas heeft er nog niemand zich gemeld voor dit ventje. Hopelijk doen de nieuwe foto’s van hem iemands hartje smelten.

Nijmegen, 23 december 2018


 


s://kattenzorgnijmegen.nl/bink/

Inmiddels zit in al 6 weken in de bemiddeling, niet dat ik dat weet maar het is wel een feit. Omdat er misschien vragen zijn omtrent dat ding om mijn nek. Daar hoeft mijn nieuwe personeel niet bang voor te zijn, dat ding wat ze ook wel een Petsafe noemen (google eventjes erop) kan gewoon af.

Nijmegen, 9 december 2018


Prr, Prr

Hier is Bink, ik ben een rood met wit jeweetwel kater en ben geboren op 19 september 2013.  Ik ben een beetje eigenzinnig en ga graag mijn eigen gangetje, maar zodra mijn verzorgers thuis komen wil ik graag meehelpen en ben dan graag bij hun. Als ik aandacht wil laat ik dat graag merken, naar onbekende personen ben ik wat afwachtend en kleine kinderen vind ik helemaal niet fijn. Dat is ook de reden waarom ik hier nu sta, mijn verzorgers verwachten voor mij dan zo’n eng klein menskindje, ik kan daar uit ervaring echt niet mee omgaan ik word daar panisch van en omdat ik dan zo bang ben sla ik mijn nagels uit en dat is voor niemand een fijne situatie.

Zoals heel subtiel al geschreven is ben ik geholpen, heb ik zo’n rijstkorrel in mijn lichaam wat ze een chip noemen, stel je voor dat ik wegloop dan kunnen ze mij terugvinden. Onlangs ben ik helemaal nagekeken door zo’n witte jas wat ze een dierenarts noemen, daar ben ik al vaker geweest omdat ik last van steentjes in mijn buik had. Maar dat is nu gelukkig door ander voer helemaal goed. Het liefst ben ik graag thuis, maar een rondje door een geheel afgesloten tuin vind ik ook wel fijn. Voor de rest vind ik spelen met een laserlampje helemaal geweldig.

Bent U degene die geduld heeft en mijn zelfstandigheid kan accepteren dan zie ik met veel belangstelling u email tegemoet.

Liefs Binky

 

Nijmegen, 30 oktober 2018


Fotogalerij van Binky. Klik op de foto’s voor een vergroting!

POM-metje heeft een nieuw huisje gevonden

POM

 

Er is veel belangstelling getoond voor POM-metje!!
Wat natuurlijk heel fijn is, maar nog belangrijker onder de belangstellende zat ook nog een ideale match met POM. Wij wensen de eigenaren heel veel plezier en geluk met POM en POM-metje veel knuffel en speelplezier in je hopelijk for ever home.

 

Nijmegen, 2 november 2018


Meow!

Dit is Pom, een lieve en prachtige poes van 3 jaar oud. Met pijn in het hart moest zij weg bij haar vorige baasje omdat de dochter van het gezin allergisch voor haar was. Hoewel ze geen stamboom heeft, heeft een dierenarts vastgesteld dat zij een Blauwe Rus is. Ze is gesteriliseerd en ingeënt.
Ze is een rustig meisje en gaat het liefst ongestoord haar eigen gangetje. Nieuwe situaties vindt ze erg spannend, maar zodra ze je leert kennen vindt ze het heerlijk om door je vertroeteld en geaaid te worden. Op dat soort momenten kun je heel veel kopjes verwachten en een tevreden, spinnende Pom!
Pom houdt niet van drukte of onverwachte situaties. Ze woont dus het liefst bij iemand die geen honden, katten of kleine kinderen heeft. Verder is ze een binnenkat, ze heeft geen behoefte om naar buiten te gaan (want: dat is eng!). Omdat zij in het verleden een blaasontsteking heeft gehad, eet zij nu ter preventie brokjes die speciaal tegen blaasproblemen zijn. Ze gaat netjes op de kattenbak.
Het is overduidelijk dat ze een prachtige poes is, maar wij zijn echt op zoek naar iemand die ook goed past bij haar karakter en behoeften. Een rustige, geduldige en liefdevolle eigenaar zou voor haar ideaal zijn! Pom is echt een schatje en verdient een gouden mandje voor haar hele leven!

Kunt U Pom een gouden mandje geven, dan zijn wij met heel veel belangstelling U motivatie tegemoet via de email.
Aan POM zit wel een klein prijskaartje.

 

Nijmegen, 26 oktober 2018


Fotogalerij van POM. Klik op de foto’s voor een vergroting!