Gezellige opening van de Cultuurstraat in Cuijk

Gezellige opening van de Cultuurstraat in Cuijk

Zondag 26 april 2015 om 12.00 uur vond de gezellige jaarlijkse seizoensopening van de Beeldentuin in Cuijk plaats.kattencollectie-FAD-tentoonstelling-verzameling-kattenzorg-nijmegen-cultuurstraat

Onder het genot van een hapje, drankje en muziek werden de nieuwe beelden onthuld. De FotoArchiefDienst was deze dag ook geopend voor het publiek: van 13.00 – 16.00 uur.

Mensen konden op deze gelukkig toch nog droge zondag (geen hagel zoals voorspeld!) het vitrinemateriaal van Stichting Kattenzorg te bekijken! De vitrines van de FAD zijn namelijk sinds het begin van 2015 beschikbaar gesteld aan Cuijkse verzamelaars. Kattenzorg heeft deze kans aangegrepen om aandacht te vragen voor de organisatie. Maar liefst 140 bezoekers hebben deze dag de tentoonstellingsruimte van de FAD bezocht en het vitrinemateriaal kunnen bewonderen!

Hier is het nieuwsbericht te vinden wat er namens Kattenzorg in de vitrines te zien is.

Het archief van de FotoArchiefDienst is openbaar toegankelijk en de toegang is gratis. U bent van harte welkom aan de Kerkstraat 14 in (5431 DS) Cuijk. Buiten de speciale openingstijden, wanneer er evenementen zijn in Cuijk, is de FAD geopend voor het publiek op woensdag en donderdag van 10.00 – 16.30 uur en op donderdagavond 19.00 – 21.00 uur.