Bibi heeft een fijn thuis

bibi-herplaatsing-kat-kattenzorg-nijmegen (2)

Bibi heeft een fijn thuis


Update 6 juli 2018

We waren natuurlijk heel benieuwd hoe het met Bibi gaat! We kregen een fijne update van zijn oorspronkelijke eigenaresse.

“Nogmaals heel erg bedankt voor jullie geweldige hulp! Bibi heeft het gelukkig erg naar zijn zin bij zijn nieuwe baasjes, hij was snel gewend, zelfs nog sneller dan verwacht. Hij lijkt zich thuis te voelen en dat is voor ons een grote opluchting.

We hebben ook besloten de 30 euro die ze voor Bibi gegeven hebben ook maar naar jullie over te maken als donatie/extra bedankje. Jullie doen echt super werk. Het stukje dat jij/jullie over Bibi geschreven had vonden we ook erg goed en wervend, knap hoor.”


Update 23 juni 2018

Bibi heeft een fijn thuis gevonden!

De mensen die we uitgenodigd hadden zijn langsgekomen en van beide kanten zien we het zitten. Maandagavond (25 juni 2018) brengen we Bibi al naar het nieuwe gezin, zodat we in de loop van de week erna nog eens langs kunnen om te kijken of het goed gaat en zo nodig Bibi nog wat gerust te stellen. We hebben er vertrouwen in dat hij zijn plek wel zal vinden bij zijn nieuwe thuis, al zal het natuurlijk even wennen zijn. Ik denk dat we afspreken voorlopig via whatsapp contact te houden en we mogen over een aantal maanden nog eens langs komen om weer te zien hoe Bibi het doet.

Heel veel geluk gewenst, lieve Bibi!


Molenhoek, 15 juni 2018

Bibi is een 3-jarige gecastreerde en gechipte kater en hij woont in Molenhoek (LB). Deze knappe jongeman met zijn gestreepte pelsje zoekt een thuis omdat zijn baasjes voor hun werk in het buitenland gaan wonen. Het is voor Bibi heel belangrijk dat hij naar buiten kan en hij kan goed met kinderen omgaan!

Andere katten

Hij had een zusje met wie hij goed omging. Met de juiste introductie zou Bibi misschien wel weer kunnen gaan houden van een kats huisgenootje. 🙂

Honden

Er komt af en toe een hond op bezoek, maar echt gewend is hij het niet.

bibi-herplaatsing-kat-kattenzorg-nijmegen (1)

Kinderen

Zijn grote pluspunt! Een gezin zou heel geschikt zijn, want hij is goed met kinderen. Zowel met baby’s als met oudere kinderen.

fotos-bibi-herplaatsing-kater-kattenzorg-nijmegen (2)

Het karakter van Bibi

Hij is lief en knuffelig, maar ook zelfstandig. Hij komt heel erg graag buiten en zijn baasjes zoeken dit ook voor hem in zijn nieuwe thuis. Het is een heel makkelijke kat die er niet eens problemen mee heeft om naar de dierenarts te gaan. Het is een zelfverzekerd ventje dat nergens een probleem van maakt. ♥ Bibi is sociaal naar vreemde mensen. Hij vindt het buiten spelen heerlijk, maar vergis je niet! Hij komt heel graag binnen om een dutje te doen op de bank en lekker knuffelen of spelen met zijn baasjes vindt hij ook echt een feest.

fotos-bibi-herplaatsing-kater-kattenzorg-nijmegen (1)

Gezondheid

Dit jonge knaapje heeft netjes al zijn vaccinaties gehad. Hij is gecastreerd en gechipt, regelmatig ontwormd en heeft antivlooienbehandelingen gekregen. Over zijn gezondheid zijn geen bijzonderheden te vermelden.

Reden van herplaatsing

Vanaf juli zijn de baasjes 4 maanden naar het buitenland en hij zou dan anders tijdelijk bij kennissen moeten verblijven. Om die reden zou hij meerdere keren moeten verhuizen (in november wonen zij zelf ook in Nederland, maar dan weer ergens anders). Meteen naar een definitief nieuw thuis is voor Bibi veel fijner, maar wat niet kan, dat kan niet natuurlijk. 😉

Kosten verbonden aan de overname van Bibi

Voor de overname van Bibi wordt een bedrag van € 30,- gevraagd door de baasjes en dit willen zij graag doneren aan het Wereld Natuur Fonds.

fotos-bibi-herplaatsing-kater-kattenzorg-nijmegen (3)

Een nieuw thuis

Een nieuw thuis voor Bibi? Heb jij een veilige omgeving waar hij lekker buiten kan spelen? Kun jij deze mooie jonge gozer geven wat hij nodig heeft? Neem dan contact met ons op voor de gegevens van de baasjes!