Zelfstandige jeweetwel kater Binky heeft een nieuw huisje gevonden!!

BINKY

Op de laatste dag van 2018 een mooi bericht mogen ontvangen 🙂
Gisteren heeft er een meet and greet plaats gevonden met Binky en er was van beide kanten gelijk een match.
Over 2 weken gaat hij verhuizen naar zijn nieuwe huisje, wat hopelijk snel zijn nieuwe thuis wordt.

Nijmegen, 31 december 2018


 

 

Zo met kerst extra aandacht voor Binky!! Helaas heeft er nog niemand zich gemeld voor dit ventje. Hopelijk doen de nieuwe foto’s van hem iemands hartje smelten.

Nijmegen, 23 december 2018


 


s://kattenzorgnijmegen.nl/bink/

Inmiddels zit in al 6 weken in de bemiddeling, niet dat ik dat weet maar het is wel een feit. Omdat er misschien vragen zijn omtrent dat ding om mijn nek. Daar hoeft mijn nieuwe personeel niet bang voor te zijn, dat ding wat ze ook wel een Petsafe noemen (google eventjes erop) kan gewoon af.

Nijmegen, 9 december 2018


Prr, Prr

Hier is Bink, ik ben een rood met wit jeweetwel kater en ben geboren op 19 september 2013.  Ik ben een beetje eigenzinnig en ga graag mijn eigen gangetje, maar zodra mijn verzorgers thuis komen wil ik graag meehelpen en ben dan graag bij hun. Als ik aandacht wil laat ik dat graag merken, naar onbekende personen ben ik wat afwachtend en kleine kinderen vind ik helemaal niet fijn. Dat is ook de reden waarom ik hier nu sta, mijn verzorgers verwachten voor mij dan zo’n eng klein menskindje, ik kan daar uit ervaring echt niet mee omgaan ik word daar panisch van en omdat ik dan zo bang ben sla ik mijn nagels uit en dat is voor niemand een fijne situatie.

Zoals heel subtiel al geschreven is ben ik geholpen, heb ik zo’n rijstkorrel in mijn lichaam wat ze een chip noemen, stel je voor dat ik wegloop dan kunnen ze mij terugvinden. Onlangs ben ik helemaal nagekeken door zo’n witte jas wat ze een dierenarts noemen, daar ben ik al vaker geweest omdat ik last van steentjes in mijn buik had. Maar dat is nu gelukkig door ander voer helemaal goed. Het liefst ben ik graag thuis, maar een rondje door een geheel afgesloten tuin vind ik ook wel fijn. Voor de rest vind ik spelen met een laserlampje helemaal geweldig.

Bent U degene die geduld heeft en mijn zelfstandigheid kan accepteren dan zie ik met veel belangstelling u email tegemoet.

Liefs Binky

 

Nijmegen, 30 oktober 2018


Fotogalerij van Binky. Klik op de foto’s voor een vergroting!