Bonzai & Yucca hebben hun nieuwe tuin gevonden!!

Bonzai & Yucca

De leuke “plantjes” Bonzai & Yucca hebben hun nieuwe tuin gevonden, de eerste berichten zijn positief. Bonzai & Yucca dat jullie nog een heel lang poezenleven mogen hebben in jullie nieuwe huisje.


 


Bonzai & Yucca

 

 

 

Wij zijn Bonzai & Yucca (kater & poes) en zijn al 12 jaar dikke maatjes.

Wie zijn wij dan..we stellen ons graag aan U voor!!
Ik Bonzai, de man van ons en vind het heerlijk om gekroeld te worden en lekker op schoot te liggen en ben echt een allermans vriendje. Vind het heerlijk om buiten in de tuin een frisse neus te halen. Dan mijn maatje Yucca zij is de dame, maar geen lady..naar “eigen”mensen is ze lief en komt graag bij je liggen en een aai halen. Oppakken is ze niet zo’n grote fan van, maar ze is wel een grote fan om buitenspelen de tuin is te klein voor haar avonturen, maar komt ’s avonds ons wel gezelschap houden. Wij mogen misschien tot de “oudjes” horen maar spelen nog graag een potje voetbal.  Wij zijn nog in top conditie!! Gezien onze leeftijd is een huisje met hele jonge kinderen misschien niet de beste keuze, maar net zoals aanwezig zijn van andere huisdieren hebben wij hier geen ervaring mee.

Heeft U plek voor deze “plantjes” op U vensterbank in huis en een tuin waar zij een luchtje kunnen scheppen. Dan zien wij graag een mailtje in onze postvak komen. Ons adres is email.

Nijmegen, 5 november 2018