Veilig thuis gevonden voor de zusjes Chica en Luna

Chica & Luna


Nijmegen, 15 juni 2019

Chica & Luna hebben een nieuw warm maar vooral veilig huisje gevonden. Wij wensen hun en natuurlijk hun nieuwe personeel een lang en liefdevol leven.


Chica en Luna zijn twee onderzoekende en speelse zusjes van 7 jaar. Luna (wit met een beetje grijs) is en half jaar ouder dan Chica (lapjes met wit befje). De dames zijn frĂȘle, klein en mooi gebouwd, maar met genoeg pit. Echt twee speelse lieverds, die je een hoop aandacht en plezier geven. Luna is de aanhankelijke, vindt thuis bij het baasje zitten het mooiste wat er is en kan genieten van een behaaglijke slaapplek. Chica is de heldin buiten, nieuwsgierig en dol op rondsnuffelen. Ze heeft een verfijnt neusje voor het vinden aparte maar comfortabele plekjes, om op de uitkijk te zitten of even te slapen. Ze zijn allebei dol op een fijne knuffel, Luna als ze bij je op schoot komt te zitten en Chica als je haar op pakt en over haar buikje aait. ‘Katzwijm’ is een woord dat voor haar uitgevonden is op zo’n moment. Chica is rustiger dan Luna, die de spotlights niet schuwt. Hun verschil wordt vanzelf opgelost omdat de zachtere Chica graag buiten speelt. Een vrije makkelijke toegang naar buiten is daarom ook gewenst.
Luna en Chica zijn goed opgevoed, luisteren naar hun naam, komen aanhuppelen als je weer thuis komt. Ze zijn vrolijk, pienter en warm.

Beide meiden zijn zo gezond als een vis, zijn gechipt, geent en hebben hun eigen poezenpaspoort.
Ze zijn gewend aan kinderen of ze overweg kunnen met andere huisdieren is niet bekend omdat ze dat niet gewend zijn.
Het allerliefst blijven wij bij elkaar, maar als we beide apart van elkaar een veilig nieuw huisje kunnen krijgen is het voor de huidige eigenaar een geruststelling.

Bent U degene die Luna en/of Chica een veilig thuis kan bieden, dan zien wij met veel belangstelling u email en hopen wij U snel te kunnen ontmoeten.

Chica & Luna

Nijmegen, 12 juni 2019


Fotogalerij van Chica & Luna. Klik op de foto’s voor een vergroting!