Contact

LOGO-kattenzorg-nijmegen-gratis-persoonlijk-advies-voorlichting-katten-herplaatsing-contactContact

Wil je contact met ons opnemen? Dat kan via deze pagina. Wij hebben geen bezoekadres. Er is geen centrale opvang en je kunt je kat niet komen brengen. Kattenzorg Nijmegen bemiddelt tussen mensen die een kat zoeken en mensen die genoodzaakt zijn afstand te doen van hun kat. De kat blijft bij de eigenaar tot een nieuw thuis gevonden is. Meer informatie over bemiddeling bij herplaatsing vind je hier.

Wil je contact met ons opnemen?

E-mail

Stichting Kattenzorg Nijmegen is goed bereikbaar via e-mail en je krijgt snel antwoord. Wij beantwoorden iedere e-mail die we ontvangen! Helaas belanden onze mails door te strenge spamfilters regelmatig in de map met spam of ongewenste e-mail. Als je binnen een paar dagen geen antwoord denkt te hebben gehad, kijk dan zeker even in je map met ongewenste mail/spam of ons bericht daar terecht is gekomen.

Gebruik onderstaand contactformulier om ons een mailbericht te sturen.
Ons e-mailadres is: contact@kattenzorgnijmegen.nl

Contactformulier
Sending

Telefonische bereikbaarheid

Ons telefoonnummer is: 06 – 41 54 39 55. Onze organisatie bestaat volledig uit onbetaalde vrijwilligers, die het werk voor Kattenzorg combineren met hun werk, gezin en andere taken en bezigheden. Om die reden zijn wij niet altijd telefonisch bereikbaar. Als wij niet in staat zijn om de telefoon aan te nemen dan zijn er diverse mogelijkheden om een bericht voor ons achter te laten. Je kunt onze voice mail inspreken of een SMS sturen. We bellen je altijd terug, het kan een paar dagen duren. Kattenzorg is ook bereikbaar via WhatsApp.


Pers

Wat doet Stichting Kattenzorg Nijmegen? Alle informatie over onze organisatie vind je hier. Wil je ons standpunt over een actuele kwestie weten? Onze belangrijkste standpunten vind je hier op een rij. Heb je interesse in een interview? Voor interviews voor radio en tv of het maken van opnamen, kun je contact opnemen met onze voorzitter: mevrouw Ineke de Groot-Ribbe, tel. 06 – 21 58 39 24.

Of bel naar ons algemene telefoonnummer: 06 – 41 54 39 55. Doordat wij alleen werken met vrijwilligers, zijn wij niet altijd telefonisch bereikbaar. Contact via e-mail is de snelste weg. Stuur gerust een bericht aan dit e-mailadresRechtenvrije foto’s van Stichting Kattenzorg Nijmegen kun je hier downloaden.
Gelieve de naam van de fotograaf te vermelden bij gebruikte foto’s.


Kattenzorg op social media

Kattenzorg is ook actief op Facebook en Twitter.

Gebruik je LinkedIn? Stuur ons gerust een connectieverzoek!