De Grasdoos voor huisdieren

doos-met-gras-aanrader-grasdoos-omgevingsverrijking-voor-katten-tijgert-gecastreerde-kater-9-jaar-zoekt-thuis-zonder-andere-katten-kattenzorg-nijmegen-bemiddeling-herplaatsing-kat (1)

De Grasdoos voor huisdieren

Wij zagen de leuke kat Tijgert, die bij ons in de bemiddeling is voor herplaatsing, heerlijk slapen in een Grasdoos. Daar wilden wij wel eens meer over weten!

De Grasdoos is een biologisch en duurzaam afbreekbaar grasveldje in een doos. Dit unieke en gepatenteerde product is samengesteld uit een waterdichte kartonnen doos met hierin een speciaal op kwaliteit gekweekte grasmat.

Waar kun je de Grasdoos voor gebruiken?

  • Zindelijkheidstraining van je puppy. Erg handig als je in een flat woont en niet altijd op tijd beneden kunt zijn om je puppy te laten plassen!
  • Konijnen, katten en cavia’s vinden het heerlijk om van de Grasdoos te eten. Omdat het gras biologisch is, waarbij geen gebruik wordt gemaakt van schadelijke bestrijdingsmiddelen, is het gras veilig eetbaar. Gras bevat voedingsstoffen die deze dieren nodig hebben, maar van nature niet aanmaken. Met een Grasdoos in huis heeft je kat voldoende beschikking over foliumzuur. Gras bevat veel foliumzuur en katten zijn er daarom dol op. Foliumzuur is een van de B-vitamines en dit is essentieel voor een kat. Vitamine B6 is nodig voor de aanmaak van hemoglobine in rode bloedcellen. Hemoglobine is onontbeerlijk voor het zuurstoftransport in het lichaam van de kat. Vitamine C in gras is goed voor de gezondheid van je konijn en cavia.
  • Wij vinden de Grasdoos met name ideaal als omgevingsverrijking voor binnenkatten en stadskatten. Binnenkatten hebben een grotere kans op gedragsproblemen, die vaak ontstaan omdat ze niet genoeg prikkels krijgen. De Grasdoos is een natuurlijk product dat heerlijk ruikt en prettig aanvoelt voor katten. Ze vinden het fijn om erin te slapen!

Wat Kattenzorg betreft is de Grasdoos een echte aanrader voor katten. Neem eens een kijkje op de website van Grasdoos.nl!

grasdoos-productbeoordeling-recensie-omgevingsverrijking-kat-voeding-konijn-cavia-aanrader-kattenzorg-nijmegenGrasdoos.nl

Lottinge 68
9481 GZ  VRIES

Grasdoos.nl op Facebook

Telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur
via telefoonnummer: 06-41742799