Deze kittens hebben een thuis!

Deze kittens hebben een thuis!

Update 15 september 2016

De meningen zijn erover verdeeld of het echt zo is, maar ook wij zien heel vaak dat de zwarte katjes en zwart-witte katjes het minst populair zijn en het langst moeten wachten op een nieuw thuis. Wij hielden dan ook ons hart vast toen deze kittens van 12 weken werden aangemeld voor bemiddeling bij herplaatsing… Want ook zij hadden niet de populaire kleurtjes. Behalve Lisa dan, schildpadpoesjes zijn vaak erg gewild.

We zijn blij en verrast te kunnen melden dat alle kittentjes binnen een week tijd een thuis hebben gevonden! Menno en Polly blijven samen en Lisa is geplaatst bij een jonge kater die graag een vriendinnetje wilde.

Wij zijn heel, heel erg blij! En de lieve eigenaar, met zijn grote hart, die de aanloop-mama-poes in zijn huis opnam en de kittens een geweldige start in het leven gaf, is ook blij.

Hallo lieve mensen

Wij wilden jullie even laten weten, dat al onze 3 kittens ( Liza,Menno en Polly) een nieuw thuis gevonden hebben!!

mede dankzij jullie bemiddeling die van een zeer goede zorg is.

heel hartelijk dank. hopelijk gaat het tussen de katjes en hun nieuwe baasjes ook goed. Wij vertrouwen hierop.

Heel veel geluk, lieve kleine katjes, het was ons een genoegen moeite voor jullie te doen!


WIJCHEN – Kattenzorg Nijmegen heeft kittens in de bemiddeling voor herplaatsing! Dat vinden wij heel leuk, want dat komt bij ons niet vaak voor. Onze specialiteit is te bemiddelen voor volwassen katten; deze kittens zijn natuurlijk net zo welkom!

Het verhaal van deze drie schatjes is best wel bijzonder. Een poes meldde zich bij een lieve meneer. Hij ontfermde zich over het dametje dat duidelijk zorg nodig had. De schrik was alleen wel groot toen de poes zich vermenigvuldigde! Dacht deze meneer onderdak te bieden aan één poes, had hij er in eens 5! Het meiske was dus zwanger…

Dat is natuurlijk wel een beetje veel van het goede. Een eigenaar heeft zich niet gemeld voor mamapoes. Mama en één kitten mogen bij deze fijne heer in Wijchen blijven wonen. En voor de andere kittentjes zoeken wij nu een thuis! We zullen ze gauw eens voorstellen.

Menno

deze-kitten-menno-zoekt-een-thuis-kattenzorg-nijmegen (2)

Is het geen plaatje? Met zijn mooie zwart-witte tekening steelt Menno de show. Het is een heerlijk ventje. Hij knuffelt graag, hij is speels en hij vindt zijn broertjes en zusje erg lief.

Lisa

deze-kitten-lisa-zoekt-een-thuis-kattenzorg-nijmegen (1)

Lisa is het mooie meisje. Lapjeskatten, wie houdt er niet van? Dit meisje is wel een beeldschoon exemplaar! Zoals het een echte kitten betaamt is stilzitten voor een foto veel te saai, op naar nog meer avonturen!

En dit is katertje Polly

deze-kitten-katertje-polly-zoekt-een-thuis-kattenzorg-nijmegen (2)

Met zijn zwarte pelsje glimt Polly iedereen tegemoet. Een prachtig ventje met een heel lief karakter. Spelen met zijn nestgenootjes doet hij graag!

Deze “welpjes” in het kort:

 • geboren op 27 mei 2016
 • ze wachten op een gouden mandje in Wijchen
 • de eerste inenting hebben ze al gehad, rond 8 september krijgen ze de tweede vaccinatie
 • ze zijn netjes ontwormd en ontvlooid en de dierenarts heeft ze kerngezond verklaard
 • deze lieve kittens zijn sociaal, speels en lief
 • ze gebruiken de kattenbak goed
 • de kleintjes komen nog niet buiten en kunnen nu eventueel ook leren als binnenkat door het leven te gaan
 • ze zijn nog niet gewend aan kinderen
 • omdat ze nog jong zijn, kunnen ze dat nog heel goed leren
 • de kleine katjes knuffelen graag en zijn niet bang voor vreemde mensen
 • uiteraard zijn ze nog lekker speels!

We zouden graag zien dat twee kittens samen worden geplaatst, of dat ze in een thuis komen waar al een sociale kat woont die ook nog jong is. Deze welpjes hebben energie voor tien en ze willen graag een vriendje om mee te spelen.

Wij hebben de eigenaar geadviseerd een (symbolisch) bedrag te vragen aan de nieuwe baasjes, zodat we gerust kunnen zijn dat alleen serieuze kattenliefhebbers op deze lieve kittens zullen reageren.

Heb jij plaats in jouw huis en hart om een of twee van deze schatjes een thuis te geven? Neem dan gauw contact met ons op!