Donateur worden

Donateur worden van Stichting Kattenzorg Nijmegen

Stichting Kattenzorg Nijmegen is opgericht op 12 januari 1982.

Onze activiteiten zijn:

  • bemiddelen bij het herplaatsen van katten;
  • voorlichting en advies;
  • het diervriendelijk aanpakken van zwerfkatten en verwilderde katten. Wij zijn het officiële meldpunt in Nijmegen en andere gemeenten in ons werkgebied. Bij de uitvoering werken wij samen met andere dierenhulporganisaties in onze regio.

Wij hebben geen bezoeklocatie en er is geen centraal opvangadres. Kattenzorg Nijmegen is dan ook geen dierenasiel, maar een stichting die bemiddelt bij de herplaatsing van katten. Alle vrijwilligers werken vanuit huis. Katten blijven bij de eigenaar, of bij een van onze opvanggezinnen, tot er een nieuw thuis gevonden is.

Wij zijn volledig afhankelijk van onze donateurs en we zijn dan ook dankbaar voor ieder bedrag, groot of klein, dat particulieren en bedrijven aan ons doneren. Wij krijgen geen subsidie en onze vrijwilligers en het bestuur krijgen geen betaling voor hun werkzaamheden.

Er is geen minimum donatiebedrag om als donateur van Kattenzorg beschouwd te worden. Als donateur krijgt u 2x per jaar per post het interessante en leuke boekje “Kattenpraat”. Daarin vindt u informatieve artikelen, leuke verhalen en mooie foto’s. Een groot deel van onze donateurs heeft een respectabele leeftijd en gebruikt geen computer, of internet. Om die reden wordt het donateursblad nog niet digitaal aangeboden.

kattenpraat-voorkant-najaar-2015-kattenzorg-nijmegen

Wel geven wij een digitale nieuwsbrief uit waar u zich gratis op kunt abonneren. De nieuwsbrief komt iedere maand uit en u vindt daarin een greep uit de berichten en nieuwtjes van Stichting Kattenzorg Nijmegen, zoals die eerder op onze website zijn verschenen. Onderstaand kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief, door uw e-mailadres in te vullen.

U kunt eenmalig een donatie doen of structureel donateur worden, met de mogelijkheid om ieder jaar op te zeggen. Een bedrag naar keuze kunt u overmaken op ons IBAN-bankrekeningnummer NL27RABO 01 07 25 45 06 t.n.v. Stichting Kattenzorg in Nijmegen, onder vermelding van uw naam en adres en: ‘donatie [jaartal]’.

U kunt uw naam en adresgegevens ook doorgeven via e-mail als u dat prettiger vindt. Ieder jaar is bij de wintereditie van de Kattenpraat, die in december op de mat valt, een betalingsverzoek gevoegd. U kunt dan opnieuw een donatie aan ons overmaken.

Wij hopen u te mogen verwelkomen als donateur. Bij voorbaat onze hartelijke dank!