Donateur worden

Donateur worden van Stichting Kattenzorg Nijmegen

Stichting Kattenzorg Nijmegen is opgericht op 12 januari 1982.

Onze activiteiten zijn:

  • het bemiddelen bij de herplaatsing van katten
  • wij geven gratis persoonlijk advies
  • en voorlichting over katten

Wij hebben geen bezoeklocatie en er is geen centraal opvangadres. Kattenzorg Nijmegen is dan ook geen dierenasiel, maar een stichting die bemiddelt bij de herplaatsing van katten. Alle vrijwilligers werken vanuit huis. Katten blijven bij de eigenaar, of bij een van onze opvanggezinnen, tot er een nieuw thuis gevonden is.

Wij zijn volledig afhankelijk van onze donateurs en we zijn dan ook dankbaar voor ieder bedrag, groot of klein, dat particulieren en bedrijven aan ons doneren. Wij krijgen geen subsidie en onze vrijwilligers en het bestuur krijgen geen betaling voor hun werkzaamheden.

Er is geen minimum donatiebedrag om als donateur van Kattenzorg beschouwd te worden. Als donateur krijg je 2x per jaar per post het interessante en leuke boekje “Kattenpraat”. Daarin vind je informatieve artikelen, leuke verhalen en mooie foto’s. Een groot deel van onze donateurs heeft een respectabele leeftijd en gebruikt geen computer, of internet. Om die reden wordt het donateursblad (nog) niet digitaal aangeboden.

kattenpraat-voorkant-najaar-2015-kattenzorg-nijmegen

Gratis digitale nieuwsbrief

Wel geven wij een digitale nieuwsbrief uit waar je je op kunt abonneren. De nieuwsbrief komt meestal iedere maand uit (bij grote drukte iets minder vaak). Daarin vind je een greep uit de berichten en nieuwtjes van Stichting Kattenzorg Nijmegen, zoals die eerder op onze website zijn verschenen. Via deze link kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief, door je e-mailadres in te vullen.

Doneren aan Kattenzorg

Draag je onze activiteiten een warm hart toe? Vind je het belangrijk dat kattenbaasjes goede voorlichting en gratis advies krijgen? Je kunt eenmalig een donatie doen of structureel donateur worden, met de mogelijkheid om ieder jaar op te zeggen. Een bedrag naar keuze kun je overmaken op ons IBAN-bankrekeningnummer NL27RABO 01 07 25 45 06 t.n.v. Stichting Kattenzorg in Nijmegen, onder vermelding van je naam en adres en: ‘donatie [jaartal]’.

Je kunt je naam en adresgegevens ook doorgeven via e-mail als je dat prettiger vindt. Ieder jaar is bij de wintereditie van de Kattenpraat, die in december op de mat valt, een betalingsverzoek gevoegd. Je kunt dan opnieuw een donatie aan ons overmaken.

Wij hopen jou te mogen verwelkomen als donateur. Dank je wel!