Ons donateursblad: de Kattenpraat

Ons donateursblad: de Kattenpraat

kattenpraat-voorkant-najaar-2015

Ons donateursblad Kattenpraat komt 2x per jaar als boekje uit

Onze activiteiten zijn:

  • het bemiddelen bij de herplaatsing van katten
  • het geven van voorlichting via onze website, Facebook, Google+LinkedIn en Twitter
  • wij geven gratis persoonlijk advies (telefonisch en via e-mail)

Onze organisatie bestaat geheel uit vrijwilligers en zij ontvangen geen salaris of betaling voor hun werkzaamheden. Kattenzorg Nijmegen ontvangt geen enkele vorm van subsidie en is geheel afhankelijk van donateurs.

Als je besluit donateur te worden, dan kun je een bedrag naar keuze overmaken op ons
IBAN-rekeningnummer NL08RBRB 0706 5861 07 onder vermelding van je naam en adres
en: ‘donatie [jaartal]’.

Als je ons je adresgegevens doorgeeft, dan kunnen wij je twee keer per jaar ons donateursblad “Kattenpraat” toesturen. Ieder jaar is bij de wintereditie van de Kattenpraat, die je in december ontvangt, een betalingsverzoek gevoegd. Je kunt dan opnieuw voor een jaar een donatie aan ons overmaken.

Wij hopen jou te mogen verwelkomen als donateur. Bij voorbaat onze hartelijke dank!


Tekst of foto insturen voor plaatsing in ons donateursblad

kattenpraat-donateursblad-kattenzorg-nijmegen

 

Twee keer per jaar komt ons donateursblad “Kattenpraat” uit, als boekje op A5-formaat. Wij zoeken mensen die het leuk vinden een verhaal, tekst, anekdote of ervaring met hun (huis-)dier in te sturen. Het grootste deel van onze donateurs heeft een respectabele leeftijd en om die reden bieden wij het donateursblad (nog) niet digitaal aan. Wel hebben we natuurlijk al een paar jaar een digitale nieuwsbrief, waarin de belangrijkste nieuwtjes van Kattenzorg, die op de website zijn verschenen, worden gebundeld.

Werk je misschien met dieren? Heb je een bijzondere hobby die met dieren te maken heeft? Is er iets speciaals dat je hebt meegemaakt met je huisdier? Wilt je je verhaal of ervaring delen met een trouw lezerspubliek? Wij willen het graag plaatsen! Je hoeft niet perfect Nederlands te kunnen schrijven en de tekst mag geheel in je eigen schrijfstijl zijn. Wij ontvangen jouw bijdrage graag vóór 1 mei of vóór 1 november via e-mail. Vergeet niet je adres door te geven zodat we je een bewijsexemplaar van de Kattenpraat kunnen toesturen!


 Mogelijkheden voor bedrijven

Adverteren in ons donateursblad

Voor bedrijven, ondernemers, ZZp’ers en het MKB bieden wij de mogelijkheid om te adverteren in ons donateursblad tegen zeer scherpe tarieven.

De “Kattenpraat” is een professioneel vormgegeven boekje op A5-formaat. Onze hoofdredacteur heeft ruime ervaring in DTP-werkzaamheden en stelt haar kunde vrijwillig en kosteloos ter beschikking van onze stichting. Ons donateursblad verschijnt twee keer per jaar en wordt zeer goed gelezen door onze trouwe donateurs.

Heb je een bedrijf, ergens in een dorp of stad in een straal van 25 kilometer rondom Nijmegen, en heb je interesse in een advertentie die écht opvalt en weinig kost? Neem dan contact met ons op!