Donateursblad najaar 2015

Binnenkort valt bij de donateurs van Kattenzorg Nijmegen
het donateursblad Kattenpraat weer op de mat!

kattenpraat-voorkant-najaar-2015

Klik op de foto voor een vergroting.

Voorwoord bij de Kattenpraat – najaar 2015

Beste lezer,

Het is alweer winter, en tijd voor een nieuwe Kattenpraat! Gelukkig hebben heel veel mensen aan onze oproepen gehoor gegeven om kopij in te sturen. Onze hoofdredacteur Pauline heeft alle inzendingen met kundig puzzelen weer weten samen te voegen tot een prachtig eindresultaat.

Het is een heel goed jaar geweest voor Kattenzorg. Onze nieuwe website wordt erg goed bezocht en we krijgen nog meer e-mails binnen dan voorheen. De slagzin van Kattenzorg Nijmegen is: “voor herplaatsing en advies”. Het is heel fijn om te merken dat mensen ons al jaren weten te vinden als het gaat om advies en voorlichting over katten.

Om de websitebezoekers nog beter van dienst te zijn, hebben we in augustus een digitale nieuwsbrief ontwikkeld. In de nieuwsbrief vindt men de laatste nieuwtjes van Kattenzorg, zoals die eerder op onze website zijn verschenen. Op onze website kunt u alle nieuwsbrieven terugvinden onder “archief”.

Met de bemiddelingen is het een tijdje wat rustig geweest, totdat dat een paar maanden geleden ineens weer een vlucht nam. Hoewel het natuurlijk nooit prettig is de keus te moeten maken je eigen kat te herplaatsen, zijn we blij dat mensen de weg naar ons weten te vinden, en dat we kunnen helpen om een ander thuis te vinden voor een geliefd huisdier.

Namens alle vrijwilligers van Stichting Kattenzorg Nijmegen wens ik u een rustige jaarwisseling en heel veel geluk, gezondheid en (dieren-)liefde voor 2016.

Marieke van de Weijer


Stichting Kattenzorg Nijmegen is opgericht op 12 januari 1982.
De organisatie bestaat volledig uit vrijwilligers en krijgt geen subsidie.
Ons bestuur en vrijwilligers ontvangen géén salaris of betaling voor hun werkzaamheden.

Wij zijn volledig afhankelijk van onze donateurs en we zijn dan ook dankbaar voor ieder bedrag, groot of klein, dat particulieren en bedrijven aan ons overmaken. Er is geen minimum donatiebedrag om als donateur van Kattenzorg beschouwd te worden. Onze donateurs krijgen 2x per jaar per post het boekje “Kattenpraat” met daarin interessante informatieve artikelen, leuke verhalen en foto’s. Een groot deel van onze donateurs heeft een respectabele leeftijd en gebruikt geen computer of internet. Om die reden wordt het donateursblad nog niet digitaal aangeboden.

kattenpraat-donateursblad-kattenzorg-nijmegen

 

Onze activiteiten zijn: bemiddelen tussen mensen die een kat zoeken en mensen die genoodzaakt zijn afstand te doen van hun kat(ten). Mensen met katten kunnen ons ook bellen voor informatie of advies over katten(-problemen). Voor de regio Nijmegen is Kattenzorg het aanspreekpunt voor (overlast veroorzaakt door) zwerfkatten.

Als u besluit donateur te worden, dan kunt u een bedrag naar keuze overmaken op ons
IBAN-rekeningnummer NL08RBRB 0706 5861 07 onder vermelding van uw naam en adres
en: ‘donatie [jaartal]’.

Als u ons uw adresgegevens doorgeeft, dan kunnen wij u twee keer per jaar ons donateursblad “Kattenpraat” toesturen. Ieder jaar is bij de wintereditie van de Kattenpraat, die u in december ontvangt, een betalingsverzoek gevoegd. U kunt dan opnieuw voor een jaar een donatie aan ons overmaken.

Wij hopen u te mogen verwelkomen als donateur. Bij voorbaat onze hartelijke dank!


Tekst of foto insturen voor plaatsing in ons donateursblad

Wilt u graag iets voor Kattenzorg gaan doen? Dat kan! Wij zoeken doorlopend tekstschrijvers en fotografen die graag een bijdrage willen leveren aan ons donateursblad dat twee keer per jaar uitkomt.
U hoeft géén donateur te zijn om tekst of een foto aan te leveren! Via deze link vindt u meer informatie over het aanleveren van kopij. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nog vragen hebt.


 Mogelijkheden voor bedrijven

Adverteren in ons donateursblad
Voor bedrijven, ondernemers, ZZp-ers en het MKB bieden wij de mogelijkheid om te adverteren in ons donateursblad tegen zeer scherpe tarieven.

De “Kattenpraat” is een professioneel vormgegeven boekje op A5-formaat. Onze redacteur heeft ruime ervaring in DTP-werkzaamheden en stelt haar kunde vrijwillig en kosteloos ter beschikking van onze stichting. Ons donateursblad verschijnt twee keer per jaar en wordt zeer goed gelezen door onze trouwe donateurs.

Hebt u een bedrijf, ergens in een dorp of stad in een straal van 30 km rondom Nijmegen, en hebt u interesse in een advertentie die echt opvalt en weinig kost? Neem dan contact met ons op!