Donaties van voer en goederen

donatie-niervoer-kat-kattenzorg-nijmegen (2)Donaties van voer en goederen

Wij krijgen regelmatig de vraag of mensen bij ons voeding of goederen (zoals kattengrit, speelgoed, kattenbakken en etensbakjes) kunnen doneren. Dit is ook vaak aan de orde als de eigen kat is overleden en eigenaren nog spullen en voer hebben staan. Wij vinden het heel fijn dat je een hulporganisatie voor dieren benadert!

Stichting Kattenzorg Nijmegen heeft zelf gastgezinnen voor volwassen katten die al goed voorzien zijn in spulletjes voor de opvangkatten. Wij zijn met name geïnteresseerd in kattenvoeding en het maakt niet uit welk merk het is. Aangebroken verpakkingen droge kattenvoeding zijn ook welkom!

Als onze gastgezinnen het om wat voor reden dan ook zelf niet kunnen gebruiken, dan schenken wij het aan andere dierenhulporganisaties. Je donatie van katten- of hondenvoeding komt dus altijd goed terecht!

Onderstaand een overzicht per woonplaats waar je voer en spullen kunt doneren

donaties-speelgoedmuisjes-muisjes-balletjes-kitten-speelgoed-kat-kattenspeelgoed-donatie-katten-kattenzorg-nijmegen

Voer voor volwassen katten, omgeving Nijmegen

Een vrijwilliger van Stichting Kattenzorg Nijmegen is bereid katten- en hondenvoeding bij jou thuis op te halen als je woont in de omgeving van Malden (Mook, Molenhoek, Heumen, Nijmegen, etc.). Als je zelf in Malden woont, dan kun je het ook op afspraak even langs brengen! De verpakkingen van droge voeding mogen al aangebroken zijn. Om hiervoor een afspraak te maken kun je bellen naar: 06-21583924 (Ineke de Groot). Net als alle andere vrijwilligers van Kattenzorg combineert Ineke het onbetaalde vrijwilligerswerk voor Kattenzorg met haar privéwerkzaamheden. Om die reden kan zij niet altijd direct de telefoon beantwoorden. Krijg je geen gehoor, probeer het dan later nog eens of stuur haar een WhatsApp-bericht.


Voer voor kittens en volwassen katten, Druten

Woon je in de omgeving van Deest of Druten? Ook daar zijn gastgezinnen van Kattenzorg die moederpoezen, katten en kittens opvangen. Neem gerust contact met ons op als je in deze regio woont en graag voer wil gaan brengen. Alles is welkom!


Inzamelpunten voor honden en katten (voer, medicatie en goederen)

N’Djoy zamelt voer, medicatie en goederen in en zorgt dat het op de juiste plek terecht komt bij minimabaasjes of andere organisaties (als de cliënten het zelf niet kunnen gebruiken). N’Djoy is al jaren een waardevolle samenwerkingspartner van Kattenzorg en onderling wisselen we ook donaties om, die wij weer kunnen gebruiken voor de katten opgevangen bij onze gastgezinnen.

Er zijn inzamelpunten in:

  • Boxmeer
  • Cuijk
  • St. Anthonis
  • en Nijmegen

Klik hier voor een overzicht van de inzamelpunten en hoe je contact kunt opnemen om te doneren.


donatie-niervoer-kat-kattenzorg-nijmegen (1)

Speciaalvoer en dieetvoer voor katten opsturen per post

Wil je dieetvoer (nierdieet, blaasgruisvoer of speciaalvoer, bijvoorbeeld van Hill’s of Royal Canin) doneren? Dit mogen blikjes en kuipjes zijn of brokjes. Een zak brokjes mag ook aangebroken zijn! Wij nemen je donatie graag aan. Voor een zending vanaf 6 kilo vergoeden wij de verzendkosten! Met name dieetvoer is erg duur, dus voor onze stichting is het rendabel om de verzendkosten aan jou te vergoeden, want voor dat geld kunnen wij geen dieetvoer kopen! 🙂 Wij kunnen dit voer gebruiken voor onze permanente opvangkatten die bij ons gastgezin José verblijven. Neem gerust contact met ons op voor de verzendadressen.


Er is bij ons geen behoefte aan kattenspullen

Aan spullen zoals kattenbakken en krabpalen bestaat er bij ons geen behoefte. Al onze gastgezinnen zijn goed voorzien van krabpalen, kattenbakken, speelgoed en andere goederen. Als je dit soort spullen wil doneren, plaats dan gerust een oproep in onze openbare Facebookgroep, zodat het bij organisaties of mensen terecht komt die het goed kunnen gebruiken. Of kijk verder in dit bericht naar de asiels en organisaties die dit misschien wel kunnen gebruiken.


Medicatie voor honden en katten, omgeving Nijmegen

Heb je medicatie over voor honden of katten? Ook dat is bij ons heel erg welkom. Een aantal van onze opvangkatten heeft medicatie nodig en we kennen ook baasjes die het financieel krap hebben en die heel goed medicatie voor hun katten kunnen gebruiken. Neem gerust contact met ons op als je medicijnen wil doneren, dan brengen we je in contact met de juiste mensen!


Dieetvoer voor katten, omgeving Arnhem

pink-september-2017-dierendonatie-project-behaald-kattenzorg-levensverhaal

Pink smikkelt weer van blaasgruisvoer na het behalen van het project bij Dierendonatie.nl in 2017!

Woon je in Arnhem en heb je een (aangebroken) zak niervoer of blaasgruisdieet (struviet) over voor de kat? Wij zouden er heel erg blij mee zijn. Ons gastgezin José heeft permanente opvangkatten die nergens anders terecht konden. Kattenzorg zorgt voor deze katten en de voeding en verzorging van deze katten kost onze stichting natuurlijk veel geld. Wij zijn dan ook blij met voerdonaties van speciaal dieetvoer! Neem gerust contact met ons op als je het wil afgeven bij José in Arnhem (zij woont in de wijk Elderveld).


stichting-beter-hondenleven-Nieuwshoekfotoos-2016-Donatie Saskia-kattenzorg-nijmegen

Voer, goederen en medicatie voor honden en katten, omgeving Gennep

Woon je in Gennep of directe omgeving? Dan kun je je voer, medicatie en goederen in overleg doneren aan Stichting Beter HondenLeven. Als er iets is dat deze organisatie niet goed kan gebruiken, dan doneren zij het ook weer aan een ander goed doel voor dieren. Je donatie komt dus ook hier altijd goed terecht! Woon je (in de omgeving van) Gennep, neem dan contact op met deze stichting via dit e-mailadres.


kong-speelgoed-hond-hondenspeelgoed-voerspeelgoed-honden-kattenzorg-nijmegen

Hondenvoer doneren in Cuijk en Boxmeer

Woon je (in de omgeving van) Cuijk of Boxmeer? N’Djoy helpt hondenbaasjes in (tijdelijke) financiële nood door praktische ondersteuning te bieden. N’Djoy verzamelt hondenvoer, snoepjes en botjes in. En het mooiste is: wat N’Djoy zelf niet kan gebruiken, doneert ze aan Stichting Wereldasielen. Je donatie komt altijd goed terecht! Wil je hondenvoer doneren aan N’Djoy? Kijk hier voor de inzamelpunten, of neem contact op met Kim de Bruijni, van N’Djoy via Facebook of via e-mail. Telefoonnummer op aanvraag.

flos-flostouw-tennisbal-speelgoed-hond-hondenspeelgoed-donatie-honden-kattenzorg-nijmegen


Voeding en artikelen voor katten en honden, omgeving Ede

logo-hof-van-ede-asiel-dierentehuis-kattenzorg-nijmegen

Woon je in de omgeving van Ede? Dan verwijzen wij je graag naar Dierenasiel De Hof van Ede

donaties-Activity-board-voor-het-uitdagend-voeren-van-katten

Activity board voor het uitdagend voeren van katten


Voer en goederen voor katten en honden, omgeving Oss

dierenopvang-maasland-oss-kattenzorg-nijmegen

Voor het doneren van voer, hondenspullen en kattenartikelen in de omgeving Oss kun je voor overleg contact opnemen met Dierenopvang Maasland in Oss

 

illustratie-artikel-comfortis-vlooienmiddel-kat-kattenzorg-nijmegen-ontvlooiproject