Donaties van voer en goederen

donatie-niervoer-kat-kattenzorg-nijmegen (2)Donaties van voer en goederen

Wij krijgen regelmatig de vraag of mensen bij ons voeding of goederen (zoals kattengrit, speelgoed, kattenbakken en etensbakjes) kunnen doneren. Dit is ook vaak aan de orde als de eigen kat is overleden en eigenaren nog spullen en voer hebben staan. Wij vinden het heel fijn dat je een hulporganisatie voor dieren benadert!

Stichting Kattenzorg Nijmegen heeft zelf gastgezinnen voor volwassen katten die al goed voorzien zijn in spulletjes voor de opvangkatten.

Onderstaand een overzicht per woonplaats waar je voer en spullen kunt doneren

donaties-speelgoedmuisjes-muisjes-balletjes-kitten-speelgoed-kat-kattenspeelgoed-donatie-katten-kattenzorg-nijmegen

Voer en medicatie voor katten, omgeving Nijmegen

Neem contact op met onze samenwerkingspartner N’Djoy als je in Nijmegen woont en je (aangebroken verpakkingen) voer of (restanten) medicatie wil doneren. Alles is welkom! Wat N’Djoy zelf niet kan gebruiken, wordt doorgegeven aan andere dierenhulporganisaties en asiels.


Voer voor kittens en volwassen katten, Druten

Woon je in de omgeving van Deest of Druten? Ook daar zijn gastgezinnen die moederpoezen, katten en kittens opvangen. Neem gerust contact op met Susan Huurman als je in deze regio woont en graag voer wil gaan brengen. Alle merken zijn welkom!


Inzamelpunten voor honden en katten (voer, medicatie en goederen)

N’Djoy zamelt voer, medicatie en goederen in en zorgt dat het op de juiste plek terecht komt bij minimabaasjes of andere organisaties (als de cliënten het zelf niet kunnen gebruiken). N’Djoy is al jaren een waardevolle samenwerkingspartner van Kattenzorg en onderling wisselen we ook donaties om, die wij weer kunnen gebruiken voor de katten opgevangen bij onze gastgezinnen.

Er zijn inzamelpunten in:

  • Boxmeer
  • Cuijk
  • St. Anthonis
  • en Nijmegen

Klik hier voor een overzicht van de inzamelpunten en hoe je contact kunt opnemen om te doneren.


Medicatie voor honden en katten, omgeving Nijmegen

Heb je medicatie over voor honden of katten? Ook dat is bij ons heel erg welkom. Een aantal van onze opvangkatten heeft medicatie nodig en we kennen ook baasjes die het financieel krap hebben en die heel goed medicatie voor hun katten kunnen gebruiken. Neem gerust contact met ons op als je medicijnen wil doneren, dan brengen we je in contact met de juiste mensen!


Kattenvoer, omgeving Arnhem

pink-september-2017-dierendonatie-project-behaald-kattenzorg-levensverhaal

Pink smikkelt weer van blaasgruisvoer na het behalen van het project bij Dierendonatie.nl in 2017!

Woon je in Arnhem en heb je een (aangebroken) zak Hill’s brokken, Purina brokken of Felix natvoer (zakjes of blikjes) over voor de kat? Wij zouden er heel erg blij mee zijn. Ons gastgezin José heeft permanente opvangkatten die nergens anders terecht konden. Kattenzorg zorgt voor deze katten en de voeding en verzorging van deze katten kost onze stichting natuurlijk veel geld. Wij zijn dan ook blij met voerdonaties! Neem gerust contact met ons op als een afspraak wil maken met José in Arnhem.


stichting-beter-hondenleven-Nieuwshoekfotoos-2016-Donatie Saskia-kattenzorg-nijmegen

Voer, goederen en medicatie voor honden en katten, omgeving Gennep

Woon je in Gennep of directe omgeving? Dan kun je je voer, medicatie en goederen in overleg doneren aan Stichting Beter HondenLeven. Als er iets is dat deze organisatie niet goed kan gebruiken, dan doneren zij het ook weer aan een ander goed doel voor dieren. Je donatie komt dus ook hier altijd goed terecht! Woon je (in de omgeving van) Gennep, neem dan contact op met deze stichting via dit e-mailadres.


kong-speelgoed-hond-hondenspeelgoed-voerspeelgoed-honden-kattenzorg-nijmegen

Hondenvoer en kattenvoer doneren in Cuijk en Boxmeer

Woon je (in de omgeving van) Cuijk of Boxmeer? N’Djoy helpt hondenbaasjes in (tijdelijke) financiële nood door praktische ondersteuning te bieden. N’Djoy verzamelt hondenvoer, kattenvoer, snoepjes en botjes in. En het mooiste is: wat N’Djoy zelf niet kan gebruiken, doneert ze aan Stichting Wereldasielen. Je donatie komt altijd goed terecht! Wil je voer doneren aan N’Djoy? Kijk hier voor de inzamelpunten, of neem contact op met Kim de Bruijni, van N’Djoy via Facebook of via e-mail. Telefoonnummer op aanvraag.

flos-flostouw-tennisbal-speelgoed-hond-hondenspeelgoed-donatie-honden-kattenzorg-nijmegen


Voeding en artikelen voor katten en honden, omgeving Ede

logo-hof-van-ede-asiel-dierentehuis-kattenzorg-nijmegen

Woon je in de omgeving van Ede? Dan verwijzen wij je graag naar Dierenasiel De Hof van Ede


Voer en goederen voor katten en honden, omgeving Oss

dierenopvang-maasland-oss-kattenzorg-nijmegen

Voor het doneren van voer, hondenspullen en kattenartikelen in de omgeving Oss kun je voor overleg contact opnemen met Dierenopvang Maasland in Oss

 

illustratie-artikel-comfortis-vlooienmiddel-kat-kattenzorg-nijmegen-ontvlooiproject


Woon je buiten de genoemde woonplaatsen en wil je voer of medicijnen voor dieren doneren?

logo-huisdierenwelzijn-kattenzorg-nijmegen

Woon je buiten deze genoemde woonplaatsen en wil je graag je voer of medicijnen doneren? Maak foto’s van wat je graag wil doneren en plaats ze in de Facebookgroep van Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn. Deze organisatie biedt hulp aan minima-baasjes met huisdieren en medicatie en voer is erg welkom. Zeker dieetvoer en speciaalvoer! Klik hier voor de Facebookgroep.