Donaties van voer en goederen

donaties-kattenvoeding-kittenvoeding-voer-foto-zooplus-170936_animonda_vom_feinsten_kitten_pate_1Donaties van voer en goederen

Wij krijgen regelmatig de vraag of mensen bij ons voeding of goederen (zoals kattengrit, speelgoed, kattenbakken en etensbakjes) kunnen doneren. Dit is ook vaak aan de orde als de eigen kat is overleden en eigenaren nog spullen en voer hebben staan. Wij vinden het heel fijn dat je een hulporganisatie voor dieren benadert!

Stichting Kattenzorg Nijmegen heeft zelf gastgezinnen voor volwassen katten die al goed voorzien zijn in spulletjes voor de opvangkatten. Aan krabpalen, kattenbakken en verzorgingsmaterialen hebben wij dan ook geen behoefte. Wel zijn wij geïnteresseerd in kattenvoeding en het maakt niet uit welk merk het is. Aangebroken verpakkingen droge kattenvoeding zijn ook welkom!

Als onze gastgezinnen het om wat voor reden dan ook zelf niet kunnen gebruiken, dan schenken wij het aan andere dierenhulporganisaties. Je donatie van katten- of hondenvoeding komt dus altijd goed terecht!

donaties-speelgoedmuisjes-muisjes-balletjes-kitten-speelgoed-kat-kattenspeelgoed-donatie-katten-kattenzorg-nijmegen

Voer voor katten en kittens, omgeving Nijmegen

Een vrijwilliger van Stichting Kattenzorg Nijmegen is bereid katten- en hondenvoeding bij jou thuis op te halen. Aan spullen zoals kattenbakken en krabpalen bestaat er bij ons geen behoefte. Als je goederen wil doneren, lees dan verder.

De verpakkingen van droge voeding mogen al aangebroken zijn. Om hiervoor een afspraak te maken kun je bellen naar: 06-21583924 (Ineke de Groot). Net als alle andere vrijwilligers van Kattenzorg combineert Ineke het onbetaalde vrijwilligerswerk voor Kattenzorg met haar privéwerkzaamheden. Om die reden kan zij niet altijd direct de telefoon beantwoorden. Krijg je geen gehoor, probeer het dan later nog eens of stuur haar een WhatsApp-bericht.


Medicatie voor honden en katten, omgeving Nijmegen

Heb je medicatie over voor honden of katten? Wij hebben goede contacten met dierenhulporganisaties die zorgen voor dieren in het buitenland. Neem gerust contact met ons op als je medicijnen wil doneren, dan brengen we je in contact met de juiste mensen!


stichting-beter-hondenleven-Nieuwshoekfotoos-2016-Donatie Saskia-kattenzorg-nijmegen

Voer, goederen en medicatie voor honden en katten, omgeving Gennep

Woon je in Gennep of directe omgeving? Dan kun je je voer, medicatie en goederen in overleg doneren aan Stichting Beter HondenLeven. Als er iets is dat deze organisatie niet goed kan gebruiken, dan doneren zij het ook weer aan een ander goed doel voor dieren. Je donatie komt dus ook hier altijd goed terecht! Woon je (in de omgeving van) Gennep, neem dan contact op met deze stichting via dit e-mailadres.


kong-speelgoed-hond-hondenspeelgoed-voerspeelgoed-honden-kattenzorg-nijmegen

Voer en spullen voor katten en honden, omgeving Cuijk

Woon je (in de omgeving van) Cuijk? N’Djoy helpt honden- en katteneigenaren in (tijdelijke) financiële nood door praktische ondersteuning te bieden. N’Djoy verzamelt hondenvoer, kattenvoeding, snoepjes, botjes, speelgoed, dekens en manden in. En het mooiste is: wat N’Djoy zelf niet kan gebruiken, doneren ze aan Stichting Wereldasielen. Je donatie komt altijd goed terecht! Wil je spulletjes doneren aan N’Djoy? Neem dan contact op met Kim de Bruijni, via Facebook of via e-mail. Telefoonnummer op aanvraag.

flos-flostouw-tennisbal-speelgoed-hond-hondenspeelgoed-donatie-honden-kattenzorg-nijmegen


Voeding en artikelen voor katten en honden, omgeving Ede

Woon je in de omgeving van Ede, dan verwijzen wij je graag naar Dierenasiel De Hof van Ede

donaties-Activity-board-voor-het-uitdagend-voeren-van-katten

Activity board voor het uitdagend voeren van katten


Voer en goederen voor katten en honden, omgeving Uden

Voor omgeving Uden: Dierenopvangcentrum Hokazo in Uden

ontworm-ontvlooi-middelen-illustratie-artikel-comfortis-vlooienmiddel-kat-kattenzorg-nijmegen