Doneer voor De Dakloze Dames!

dakloze-dames-2

Doneer voor De Dakloze Dames!

Update 27 januari 2018

Een trouwe donateur van Kattenzorg vroeg bij ons de dierenartsrekening op, van de kosten die we hebben gemaakt voor opvangertje Jip. En helemaal geweldig, de hele dierenartsrekening kregen we van deze donateur betaald! Een forse donatie van maar liefst 175 euro. Fantastisch, ook via deze weg: heel erg bedankt daarvoor!

factuur-dakloze-dame-jip-boxmeer-dierenarts

Dit betekent dat er nog geld zit in het potje van De Dakloze Dames. Dat gaan we gebruiken voor mooie, toekomstige projecten om Nijmeegse katten in nood te helpen, samen met Susan Huurman (wij hebben haar omgedoopt tot SuperSusan). 🙂

Donaties voor dit speciale potje blijven welkom, en we zullen updates plaatsen op onze website en Facebookpagina als we er weer een kat in nood van helpen!

Wil je bijdragen aan het oplossen van kattenleed in de gemeente Nijmegen? Een bedrag naar keuze kun je overmaken op ons IBAN-bankrekeningnummer NL08RBRB 0706 5861 07 t.n.v. Stichting Kattenzorg in Nijmegen, onder vermelding van je naam en adres en: ‘De Dakloze Dames’. Uiteraard krijg je als dank een exemplaar van ons donateursblad Kattenpraat toegestuurd!


Update 23 januari 2018

Met dochter Jip ging het helaas niet goed in haar nieuwe huis. Ze is afgestaan aan Kattenzorg Nijmegen en verblijft nu in een van onze gastgezinnen. Hier kun je haar volgen! Ze is grondig onderzocht door dierenartsenpraktijk Dier & Arts in Boxmeer en we hebben een fijne korting gekregen op de dierenartsrekening! Doneren is nog steeds welkom voor dit project. En als er geld overblijft in het potje, dan gebruiken we dat voor toekomstige katten in nood!


Update 24 november 2017

De eerste dierenartsrekening van De Dakloze Dames is binnen! Er is al € 140,- gedoneerd, echt super! Donaties voor in hun potje blijven welkom, zodat we kunnen helpen bij andere speciale projecten! Doneer je ook iets? Klik hier om direct met PayPal een donatie naar ons over te maken! Stuur ons een mailtje als je per post ons donateursblad Kattenpraat wil ontvangen! We doen het graag als gebaar van dank!

1e-rekening-dakloze-dames-dierenartspraktijk-tweestromenland-wijchen (1)

1e-rekening-dakloze-dames-dierenartspraktijk-tweestromenland-wijchen (2)


Update 19 november 2017

GEWELDIG dat zoveel mensen een (kleine) donatie hebben gedaan. Alle beetjes helpen en dat blijkt, want op 19  november staat de stand van donaties op maar liefst € 125,-! Misschien dat er maandag zelfs nog donaties op onze bankrekening worden bijgeschreven? Kattenzorg draagt sowieso € 125,- bij aan de dierenartsrekening van De Dakloze Dames…en dat betekent dat er geld overblijft in het potje! Wij vonden deze succesvolle samenwerking met Susan zo prettig verlopen, dat we dit vaker willen gaan doen! Omdat we enthousiast zijn over deze leuke naam, blijft het potje “De Dakloze Dames” heten en onder die noemer blijven donaties welkom. Ze worden gebruikt voor speciale situaties waarbij Kattenzorg dan financieel kan steunen om een kat te helpen. Als er weer een gezamenlijk project wordt gedaan, dan maken we daar weer een mooi, nieuw nieuwsbericht over!

Nu eerst maar eens een feel good-update van de mooie meisjes, met dank aan Susan! ♥


“Vanmiddag even op bezoek geweest bij de (ex) Dakloze Dames. Ze heten nu Jip en Janneke en hebben het prima naar hun zin, ook al lijken ze niet zo vrolijk te kijken. 🙂 Woensdag wordt Janneke gesteriliseerd. Iedereen die gedoneerd heeft hiervoor ontzettend bedankt!”

Foto’s van Jip en Janneke in hun nieuwe thuis (klik op de foto voor een vergroting)


Nijmegen, 11 november 2017

Susan Huurman, welke Nijmegenaar kent haar niet? Bevlogen en betrokken dierenliefhebber en Razende Reporter 🙂 bij Nieuws uit Nijmegen. Al jaren zet Susan zich belangeloos in voor dieren. Zo kwam ze ook in contact met mensen die twee dakloze dames verzorgden. Nu het kouder wordt, kunnen deze poezen natuurlijk niet op straat blijven leven.

dakloze-dames-3

Op 8 november postte Susan dan ook deze oproep op Facebook:

Met enige spoed huis gezocht voor 2 poezen, moeder en dochter, die nu op straat leven. Hele sociale en superlieve katten die een huisje verdienen, en het liefst samen. Dochter is gesteriliseerd, moeder niet. Ze zijn nog maar een paar jaartjes oud. Ben jij of ken jij iemand die 2 poezen zou willen? Stuur me dan even een bericht. De poezen zitten in Nijmegen. Voor de mensen die tips willen gaan geven: alvast dank hiervoor maar we weten wat we verder nog kunnen doen, eerst willen we langs deze weg proberen rechtstreeks te plaatsen. Ze worden tot die tijd goed verzorgd.

dakloze-dames-1

En op 11 november had Susan goed nieuws te melden!

Lieve mensen, ik ben heel erg blij dat ik de mededeling mag doen dat er een warm mandje en goed personeel is gevonden voor de dames!

Deze week worden de dames gechipt, ingeënt en moedertje wordt gesteriliseerd. Uiteraard worden ze ontwormd en krijgen ze een vlooienmiddel zodat ze tiptop verzorgd hun nieuwe woning kunnen gaan betrekken. Een anonieme donateur heeft alvast voor de uitzet 2 transportmandjes en een kattenbak geschonken. De totale dierenartskosten zijn best hoog. Stichting Kattenzorg Nijmegen gaat hier een deel van betalen en uiteraard betaalt de nieuwe eigenaar ook mee.

Mocht je een kleine bijdrage willen doen dan kan dat op NL08RBRB 0706 5861 07 t.n.v. Stichting Kattenzorg te Nijmegen o.v.v. De Dakloze Dames.

Klik hier om direct een donatie over te maken met PayPal!

Hun nieuwe namen worden op dit moment nog bedacht 😉

Dank aan iedereen die betrokken was en de oproep gedeeld heeft. High five!

dakloze-dames-4

Bekijk hier een filmpje van de dakloze dames


Laat je hart spreken en maak ook een donatie over voor deze mooie poesjes, zodat ze gezond en wel kunnen beginnen aan de nieuwe start van hun leven.

Namens alle betrokken dierenliefhebbers: heel erg bedankt!