Doneer voor De Dakloze Dames!

dakloze-dames-2

Doneer voor De Dakloze Dames!

11 november 2017

Update 24 november 2017

De eerste dierenartsrekening van De Dakloze Dames is binnen! Er is al € 140,- gedoneerd, echt super! Donaties voor in hun potje blijven welkom, zodat we kunnen helpen bij andere speciale projecten! Doneer je ook iets? Klik hier om direct met PayPal een donatie naar ons over te maken! Stuur ons een mailtje als je per post ons donateursblad Kattenpraat wil ontvangen! We doen het graag als gebaar van dank!

1e-rekening-dakloze-dames-dierenartspraktijk-tweestromenland-wijchen (1)

1e-rekening-dakloze-dames-dierenartspraktijk-tweestromenland-wijchen (2)


Update 19 november 2017

GEWELDIG dat zoveel mensen een (kleine) donatie hebben gedaan. Alle beetjes helpen en dat blijkt, want op 19  november staat de stand van donaties op maar liefst € 125,-! Misschien dat er maandag zelfs nog donaties op onze bankrekening worden bijgeschreven? Kattenzorg draagt sowieso € 125,- bij aan de dierenartsrekening van De Dakloze Dames…en dat betekent dat er geld overblijft in het potje! Wij vonden deze succesvolle samenwerking met Susan zo prettig verlopen, dat we dit vaker willen gaan doen! Omdat we enthousiast zijn over deze leuke naam, blijft het potje “De Dakloze Dames” heten en onder die noemer blijven donaties welkom. Ze worden gebruikt voor speciale situaties waarbij Kattenzorg dan financieel kan steunen om een kat te helpen. Als er weer een gezamenlijk project wordt gedaan, dan maken we daar weer een mooi, nieuw nieuwsbericht over!

Nu eerst maar eens een feel good-update van de mooie meisjes, met dank aan Susan! ♥


“Vanmiddag even op bezoek geweest bij de (ex) Dakloze Dames. Ze heten nu Jip en Janneke en hebben het prima naar hun zin, ook al lijken ze niet zo vrolijk te kijken. 🙂 Woensdag wordt Janneke gesteriliseerd. Iedereen die gedoneerd heeft hiervoor ontzettend bedankt!”

Foto’s van Jip en Janneke in hun nieuwe thuis (klik op de foto voor een vergroting)


Susan Huurman, welke Nijmegenaar kent haar niet? Bevlogen en betrokken dierenliefhebber en Razende Reporter 🙂 bij Nieuws uit Nijmegen. Al jaren zet Susan zich belangeloos in voor dieren. Zo kwam ze ook in contact met mensen die twee dakloze dames verzorgden. Nu het kouder wordt, kunnen deze poezen natuurlijk niet op straat blijven leven.

dakloze-dames-3

Op 8 november postte Susan dan ook deze oproep op Facebook:

Met enige spoed huis gezocht voor 2 poezen, moeder en dochter, die nu op straat leven. Hele sociale en superlieve katten die een huisje verdienen, en het liefst samen. Dochter is gesteriliseerd, moeder niet. Ze zijn nog maar een paar jaartjes oud. Ben jij of ken jij iemand die 2 poezen zou willen? Stuur me dan even een bericht. De poezen zitten in Nijmegen. Voor de mensen die tips willen gaan geven: alvast dank hiervoor maar we weten wat we verder nog kunnen doen, eerst willen we langs deze weg proberen rechtstreeks te plaatsen. Ze worden tot die tijd goed verzorgd.

dakloze-dames-1

En op 11 november had Susan goed nieuws te melden!

Lieve mensen, ik ben heel erg blij dat ik de mededeling mag doen dat er een warm mandje en goed personeel is gevonden voor de dames!

Deze week worden de dames gechipt, ingeënt en moedertje wordt gesteriliseerd. Uiteraard worden ze ontwormd en krijgen ze een vlooienmiddel zodat ze tiptop verzorgd hun nieuwe woning kunnen gaan betrekken. Een anonieme donateur heeft alvast voor de uitzet 2 transportmandjes en een kattenbak geschonken. De totale dierenartskosten zijn best hoog. Stichting Kattenzorg Nijmegen gaat hier een deel van betalen en uiteraard betaalt de nieuwe eigenaar ook mee.

Mocht je een kleine bijdrage willen doen dan kan dat op NL27RABO 01 07 25 45 06 t.n.v. Stichting Kattenzorg te Nijmegen o.v.v. De Dakloze Dames.

Klik hier om direct een donatie over te maken met PayPal!

Hun nieuwe namen worden op dit moment nog bedacht 😉

Dank aan iedereen die betrokken was en de oproep gedeeld heeft. High five!

dakloze-dames-4

Bekijk hier een filmpje van de dakloze dames


Laat je hart spreken en maak ook een donatie over voor deze mooie poesjes, zodat ze gezond en wel kunnen beginnen aan de nieuwe start van hun leven.

Namens alle betrokken dierenliefhebbers: heel erg bedankt!