Dubieuze oproep op Marktplaats

Dubieuze oproep voor kittens

dubieuze-oproep-gezocht-nestjes-kittens-oproep-malafide-marktplaats-waarschuwing-kattenzorg-nijmegen

Op 7 april 2016 werden wij geattendeerd op deze dubieuze oproep op Marktplaats. De tekst onderstaand geeft aanleiding om te vermoeden dat dit van geen kanten deugt.

DE TEKST VAN DE DUBIEUZE OPROEP OP MARKTPLAATS:

“Voor diverse klanten zijn wij op zoek naar kittens. Heeft u een nestje en wilt u ze allemaal in een keer kwijt geven wij u er graag 25 euro per kitten voor.

wij dragen zorg voor de nodige entingen, ontworming, ontvlooien en het aanvragen van een paspoort tijdens een dierenarts controle.

wij horen graag van U”

Mensen, doe het niet. Zit je omhoog, financieel, met je (overschot aan) katten thuis, met volwassen katten, met kittens, of met honden, neem contact met ons op!

Wij kennen zoveel organisaties die misschien kunnen helpen, of dat nou financieel is of met de dierenartskosten of met voer, of ondersteuning…of met wat dan ook.

Neem niet zo’n risico door je lieve kittens via de eerste de beste oproep op Marktplaats aan mensen mee te geven. Je weet gewoon niet wat ermee gebeurt.

Het is bekend dat er mensen zijn die graag dingen doen met dieren waar wij ons als gezonde personen geen voorstelling van kunnen maken.

Een oproep als onderstaande slaat helemaal nergens op. Er zijn overal goede stichtingen in Nederland en België die graag willen helpen. Stichtingen zoals de onze zullen nooit zo’n oproep plaatsen op Marktplaats! Wij geven informatie via alle kanalen en wij melden op internet dat er bij ons katten en kittens zijn. Dat wij graag hulp willen bieden is ook op heel internet te vinden, maar zo’n rare oproep zullen wij echt nooit plaatsen.

Trap er niet in. Bel of mail ons als je een probleem of een vraag hebt. Ons telefoonnummer is: 06 – 41 54 39 55 Geen gehoor? Als je een voice mail inspreekt, dan bellen wij zo snel mogelijk terug. Wij reageren eveneens op SMS- en Whatsapp-berichten.