Duo heeft een nieuwe feestlocatie gevonden!

Mooi nieuws: Hektor en Misiu zijn verhuisd naar een lief gezin. Wat fijn dat zij samen mogen blijven en wij wensen hen samen nog veel leuke verjaardagsfeestjes toe!

Er wordt een nieuw huis gezocht voor dit duo vanwege een gezinslid met een allergie. Dit knappe stelletje is al hun hele leven bij elkaar en op iedere verjaardag werd er een kattenfeestje voor hen georganiseerd. We zoeken dan ook een plek waar zij samen naartoe mogen verhuizen en waar zij hun volgende verjaardagen samen mogen blijven vieren. Het is niet vreemd dat ze in vele opzichten op elkaar lijken. Dit wordt nog begrijpelijker als je weet dat zij broer en zus zijn. De dame in kwestie heeft de mooie naam Misiu en de heer, die wat stoerder is, heet Hektor. En wie is nu wie op de foto’s? Misiu is degene met de mooie witte snor en de ongegeneerde poses!

Wat kunnen wij over hen vertellen?

Deze Europese kortharen zijn allebei 7 jaar oud, kerngezond, parasietenvrij, gechipt, gecastreerd en ieder jaar keurig ingeënt.  Ze houden ervan om gekroeld en geaaid te worden en laten zich ook zonder problemen optillen. Ze zijn zo dol op aandacht, het geeft niet van wie ze die krijgen. Grote mensen, kleine mensen, hele kleine mensen, vreemde mensen; ze vinden het allemaal prima. Ook houden zij van spelletjes, en het geeft niet met wie, als je maar een interessant speeltje hebt: dan sta je in the picture.  Met andere soorten huisdieren hebben zij nog nooit kennisgemaakt.

 

Er is wel een verschil in de karakters en dat heeft met het naar buiten gaan te maken. Misiu blijft altijd in de afgezette tuin, zij heeft geen behoefte om ver uit de buurt te gaan. Hektor daarentegen houdt er wel van om de buurt te inspecteren. Je moet als grote kater toch wel de boel een beetje in de gaten houden? Natuurlijk is hij wel elke dag op tijd voor het eten. Purina brokjes met rundvleessmaak, daar wil je wel voor thuiskomen! Ze zijn de harde brokjes gewend, Misiu kan van andere smaken wel eens wat last van korstjes krijgen.

Zie jij het zitten om met deze zwart-witjes te gaan samenwonen? Zou je eens vrijblijvend kennis willen maken? Stuur dan een berichtje naar info@kattenzorgnijmegen.nl en vertel alvast iets over jezelf. Dan gaan we een afspraak maken om eens nader kennis te maken!