Eddie heeft een gouden plekkie!

gouden-plek-gevonden-voor-herplaatser-eddie-kat-katten-kattenzorg-nijmegen-bemiddeling-herplaatsing-bemiddeling-persoonlijk-advies-voorlichting-katten-kattenzorg-nijmegen

Eddie heeft de perfecte plek gevonden!

Eddie heeft een gouden plekkie!

Misschien was het u opgevallen dat wij al een week niets meer zeiden over Eddie. Met een heel goede reden mogen we wel zeggen! Achter de schermen was een uitgebreid kennismakingstraject gaande, dus we wilden Eddie niet al teveel meer promoten, dan zouden andere geïnteresseerden teleurgesteld kunnen worden.

Begin februari reageerden lieve mensen uit Eindhoven op Eddie. Dat is dus ook nog eens dicht bij Boxtel, waar Eddie woont! Voor de kennismaking is uitgebreid de tijd genomen. De geïnteresseerden hebben al een witte kat (hoe toevallig kan het zijn!) die graag een speelmaatje wil. Hij was een beetje eenzaam sinds zijn huisgenootje was overleden. Ook bij deze mensen is de tuin omheind, zodat Eddie ook daar veilig naar buiten kan zoals hij nu gewend is.

De eigenaresse van Eddie heeft het begrijpelijkerwijs ontzettend moeilijk met het herplaatsen van Eddie. Nadat de geïnteresseerden met Eddie zijn komen kennismaken, was zij van harte welkom op bezoek te komen. Om te praten, om kennis te maken met de al aanwezige kat, en om te kijken of dit een fijn en geschikte thuis zou zijn voor Eddie. Wij vinden het fantastisch dat deze mensen daarvoor openstonden en zoveel begrip hebben voor de eigenaresse.

Het voelt allemaal goed en het nieuwe thuis is een perfecte plek voor Eddie. Hij gaat verhuizen en voor de introductie van de katten zal uitgebreid de tijd worden genomen. We zijn heel blij dat deze lieve, serieuze mensen de tips van Praktijk voor Kattengedrag zullen toepassen om de introductie van de twee katten op de juiste manier te laten verlopen. Met de juiste introductie hebben katten de grootste kans dikke maatjes te worden!

We wensen Eddie en zijn nieuwe eigenaren ontzettend veel plezier en geluk, en we wensen de huidige eigenaar heel veel sterkte met het verdriet van het gemis van Eddie. Een kat moeten herplaatsen is natuurlijk nooit leuk. Wij hebben dan ook erg veel respect voor eigenaren die hun eigen gevoel opzij zetten en een ander geschikt thuis zoeken om hun kat(ten) gelukkig te zien worden.

De vrijwilligers van Kattenzorg Nijmegen zijn ontzettend blij dat het weer gelukt is succesvol een kat te herplaatsen!