Update gestolen Kattenzorg-collectebus


Updates over dit nieuwsbericht vindt u onderaan.


collecting-money-27819798WIJCHEN – 29 september 2015

Onze stichting is doelwit geworden van een laffe diefstal: onze collectebus is gestolen. Kattenzorg Nijmegen is geheel afhankelijk van donaties van particulieren en bedrijven. Wij zijn dan ook heel blij dat wij op diverse locaties in ons werkgebied collectebussen hebben mogen neerzetten!

In Wijchen is de hele collectebus gewoon meegenomen! Maar het bedrijf heeft beveilingscamera’s en de dader staat op beeld terwijl hij onze collectebus steelt. Daar zijn wij erg blij mee! Wij vinden het heel fijn dat het bedrijf waar onze collectebus staat de bewakingsbeelden aan ons ter beschikking stelt zodat wij die kunnen meenemen naar het politiebureau.

Wij doen aangifte en we hopen dat deze onverlaat wordt gepakt. Naar het geld zullen we wel kunnen fluiten, maar misschien heeft hij nog wel veel meer diefstallen op zijn kerfstok en wordt hij nu aangepakt.

Dit is voor onze kleine stichting natuurlijk een strop. Als u ons wilt steunen om het verlies van onze collectebus te compenseren, dan is een donatie naar keuze van harte welkom!

Ons IBAN-rekeningnummer is NL08RBRB 0706 5861 07 t.n.v. Stichting Kattenzorg. Als u uw volledige adres vermeldt bij de overboeking, dan krijgt u in december ons donateursblad “Kattenpraat” via de post toegestuurd.


Update 5 oktober 2015: beelden van de dader zijn openbaar gemaakt! Klik hier om het nieuwsbericht te bekijken.


Update 7 december 2015: deze persoon heeft een paar weken geleden wéér een collectebus van Kattenzorg gestolen, op een andere locatie! Maar vandaag bereikte ons het heuglijke nieuws dat hij door de politie is ingerekend en dat de schade op hem wordt verhaald. Of we er ooit een cent van terugzien is natuurlijk maar zeer de vraag, maar dat de politie nu weet wie hij is en dat hij de straf krijgt die bij zo’n vergrijp hoort, daar zijn wij heel erg blij mee.