Enorme donatie voor N’Djoy

schenking-speciaal-kattenvoer-aan-ndjoy-cuijk-na-oproep-kattenzorg-nijmegen

Enorme donatie voor N’Djoy

Mensen benaderen ons regelmatig met de vraag of zij hun kattenspullen en kattenvoer kunnen doneren. Wij hebben zelf een beperkt aantal gastgezinnen die voorzien zijn van alle zaken die nodig zijn. Bij tijdelijke opvang, bijvoorbeeld bij een ziekenhuisopname, zorgt de eigenaar dat de kat zijn eigen voer, kattengrit, speelgoed en andere spulletjes mee krijgt naar het opvangadres. Voor zulke tijdelijke opvangsituaties hebben wij dan ook geen voer of spullen nodig. Vandaar dat wij ook met liefde verwijzen naar andere dierenhulporganisaties.

We hebben een overzicht gemaakt van dierenhulporganisaties in onze regio. Dan kun je zelf kijken wat voor jou het dichtst in de buurt is. Je donatie komt in alle gevallen heel goed terecht!

Joost Barten uit Nijmegen had de oproep gezien om kattenvoer te doneren aan N’Djoy.

Kim Jans besloot in eerste instantie honden te gaan helpen met voer en koekjes, al snel kwamen er ook hulpvragen van katteneigenaren. En kattenvoer, dat had Kim niet veel en ze wilde wel graag kattenbaasjes helpen! We zijn dan ook erg dankbaar dat Joost heeft besloten een enorme donatie te doen aan N’Djoy en via deze weg willen wij hem daar hartelijk voor bedanken.

enorme-donatie-schenking-speciaal-seniorenvoer-kat-aan-ndjoy-cuijk-na-oproep-kattenzorg-nijmegen

enorme-donatie-schenking-speciaal-kattenvoer-aan-ndjoy-cuijk-na-oproep-kattenzorg-nijmegen

enorme-donatie-schenking-medicatie-speciaal-kattenvoer-en-kattengrit-aan-ndjoy-cuijk-na-oproep-kattenzorg-nijmegen

enorme-donatie-schenking-medicatie-ndjoy-cuijk-na-oproep-kattenzorg-nijmegen

Kim schreef op de Facebookpagina van N’Djoy:

Zojuist een ontzettend welkome donatie ontvangen van Joost Barten uit Nijmegen. Helaas is hun kater onlangs overleden en toen ze via Stichting Kattenzorg Nijmegen de oproep zagen van N’Djoy wilde ze het graag doneren!

Vlooiendruppels, ontwormtabletten, kattenbakvulling, speciaal voer voor urinewegproblemen, blikjes voer voor urinewegproblemen, 48 zakjes natvoer voor de oudere kat, buisje met het kruid wat katten zo heerlijk vinden en 2 doosjes met medicatie *

* Voor de medicatie zal ik eerst nog iemand raadplegen die hier meer van weet en hier zal zeer zorgvuldig mee worden omgegaan.

Ontzettend bedankt voor deze enorme donatie!

Klik hier voor de website van N’Djoy.