Enorme donatie van VoorMijnDier

voormijndier-enorme-donatie-kattenzorg-nijmegen-logo-alg-enorme-donatie-van-voormijndier

Enorme donatie van VoorMijnDier

Onlangs hebben wij een enorme donatie gekregen van VoorMijnDier! Een zware tas vol proefzakjes gezonde kattensnoepjes van Renske Diervoeding.

donatie-Renske-snoepjes-VoorMijnDier-kattenzorg-nijmegen-enorme-donatie-van-voormijndier

Het waren zóveel zakjes, dat we hiermee veel verschillende dingen konden doen. Zo hebben we een groot aantal zakjes gedoneerd aan N’Djoy, zodat de katten van de minimagezinnen ook kunnen genieten van deze gezonde snacks.

Onze gastgezinnen die katten tijdelijk en permanent opvangen, hebben natuurlijk ook snoepjes gekregen.

donatie-snoepjes-VoorMijnDier-kattenzorg-nijmegen-volle-tas-enorme-donatie-van-voormijndier

En we zullen ze gebruiken voor een evenement waar we binnenkort aan deelnemen (houd onze Facebookpagina in de gaten!).

Wat zit er in deze beloningssnoepjes voor katten?

De gezonde beloning van Renske in de smaak eend is een smakelijke, graanvrije beloning voor je kat. Ideaal als verantwoord tussendoortje! Een beloning in hartjesvorm met als hoofdingrediënt eend (91%). De beloningen zijn geschikt voor katten van alle rassen, vanaf 9 weken en zijn ideaal in combinatie met het variatiemenu van Renske. Ook in deze beloning is maar één eiwitbron gebruikt. Zo kunnen ook katten met een allergie of intolerantie voor een bepaalde eiwitbron van de beloningen genieten.

voormijndier-enorme-donatie-kattenzorg-nijmegen-logo-hond-enorme-donatie-van-voormijndier

Wie is VoorMijnDier?

VoorMijnDier is dé webshop voor veilige en verantwoorde producten. VoorMijnDier werkt samen met dierenartsen in het hele land, om jou advies te geven over de verzorging en de gezondheid van jouw dier.

VoorMijnDier is er voor honden, katten en knagers en in de webshop vind je meer dan 3000 interessante artikelen. Niet alleen kwalitatief voer voor honden, katten en knaagdieren, maar ook speciaalvoeding en dieetvoeding, supplementen, hoogwaardig speelgoed, mooie accessoires en nog veel meer! Neem zeker eens een kijkje.

voormijndier-enorme-donatie-kattenzorg-nijmegen-logo-kat-enorme-donatie-van-voormijndier

Waarom raadt Kattenzorg Nijmegen de webshop VoorMijnDier aan?

  • uniek aan VoorMijnDier is de samenwerking met dierenartsenpraktijken uit het hele land. Bijna 300 dierenartsen zijn aangesloten bij deze webshop en de adviezen en informatie op de website zijn deskundig en onafhankelijk
  • de aangesloten dierenartsen en -assistentes delen hier hun kennis over o.a. voeding, gedrag, parasieten, ziektes en aandoeningen
  • je kunt in de webshop bestellen en je bestelling gratis afhalen bij een dierenarts in jouw buurt. Dit hoeft niet eens jouw eigen dierenarts te zijn! Dit is natuurlijk erg fijn als je maar een klein of goedkoop artikel nodig hebt, zo hoef je geen verzendkosten te betalen
  • bestellen op zaterdag en zondag? Alle bestellingen die vóór zondag 21:00 uur geplaatst zijn worden zondag verzonden!
  • heb je dieetvoer besteld en lust jouw dier het niet? VoorMijnDier geeft smaakgarantie op de kleinverpakkingen van Royal Canin Veterinary Diet, Hill’s Prescription Diet, Trovet en Calibra. De kattenbaasjes weten wel hoe moeilijk het is met een kat die niervoeding moet hebben, superfijn dat deze service er is!
  • in de webshop van VoorMijnDier kun je achteraf betalen binnen 14 dagen, zonder extra kosten. Wanneer je kiest voor achteraf betalen met Billink, dan betaal je pas wanneer je je bestelling echt wil houden. Als producten eventueel tegenvallen kun je ze terugsturen, zonder dat je ze eerst hoeft te betalen.

voormijndier-enorme-donatie-kattenzorg-nijmegen-logo-facebook-enorme-donatie-van-voormijndier

Volg VoorMijnDier ook zeker op Facebook, ze posten interessante informatie en ze hebben gave acties waarbij je mooie producten kunt winnen!

voormijndier-enorme-donatie-kattenzorg-nijmegen-logo-enorme-donatie-van-voormijndier