Hoe gaat het nu met Poekie?

Hoe gaat het nu met Poekie?

evaluatie-na-proeftijd-poekie-verhuizen-geslaagde-bemiddeling-herplaatsing-kater-poekie-druten-kattenzorg-nijmegen (2)

Poekie was sinds 11 mei 2016 bij ons in de bemiddeling voor herplaatsing. We hadden de eigenaar laten weten dat de bemiddeling helaas wat langer zou kúnnen duren, omdat het nu kittentijd is. De asiels puilen uit met kittens en de opvangorganisaties ook. De bemiddelingstermijn bij ons is drie maanden en voor een kat met zo’n leuk karakter dachten we dat het wel haalbaar moest zijn binnen die tijd. En dat lukte! Binnen een maand was Poekie gereserveerd.

evaluatie-na-proeftijd-poekie-verhuizen-geslaagde-bemiddeling-herplaatsing-kater-poekie-druten-kattenzorg-nijmegen (3)

De nieuwe eigenaren gingen eerst nog genieten van een heerlijke vakantie en daarna verhuisde Poekie naar zijn gouden mandje.

evaluatie-na-proeftijd-poekie-verhuizen-geslaagde-bemiddeling-herplaatsing-kater-poekie-druten-kattenzorg-nijmegen (4)

De maand proeftijd is nu voorbij, kan de bemiddeling van Poekie als geslaagd beschouwd worden? Ja, hoor! De eigenaren zijn ontzettend blij met hem. Wij vonden het heel fijn om dit bericht te krijgen.

Het gaat heel goed met Poekie. We hebben hem laten chippen en hij is pas voor het eerst naar buiten gegaan. En dat gaat heel goed. In de tuin liggen vindt hij heerlijk zelfs als het regent. Hij blijft dan lekker onder een boom liggen. Knuffelen vindt hij ook heel fijn, hij komt zelfs soms op schoot liggen terwijl hij niet zo’n schootkat is. Een knuffeltje aan een hengel is zijn favoriete speeltje. We zijn heel blij met Poekie, het is een relaxte kat die alles op zijn gemak doet en iets harder gaat lopen wanneer hij eten krijgt.