Even voorstellen: gastgezin José

foto-skippie-artikel-dementie-jose-kattenzorg-nijmegen

Even voorstellen: gastgezin José

Al 20 jaar is José gastgezin voor Kattenzorg Nijmegen en daarmee eveneens het gastgezin dat al het langst katten voor ons opvangt! Misschien herken je haar naam wel, zij heeft in samenwerking met Dierenartspraktijk H. van der Mast in Duiven een interessant artikel geschreven over haar kat Skippie, je ziet hem op de foto hierboven.

Bij Kattenzorg zijn we erg blij met lieve mensen zoals José, die alles op alles zetten om katten een fijn thuis te geven. Als het lukt, worden de opvangkatten herplaatst. Zijn ze te verwilderd of al heel erg oud, dan vinden ze bij José een gouden mandje waar het hen aan niets ontbreekt.

De hoogste tijd dus voor een interview met deze trouwe vrijwilliger van Kattenzorg, die dit mooie werk – net als al onze andere vrijwilligers – al jaren zonder betaling voor haar diensten uitvoert.

Klik hier voor het interview met José.

Ben je geïnspireerd door haar verhaal en zou je ook wel gastgezin willen worden voor de tijdelijke opvang van volwassen katten? Dat kan! Het kost jou helemaal niets. Alle kosten voor voeding, verzorging en bezoekjes aan de dierenarts worden betaald door Kattenzorg. Of door de eigenaar! Want ook dat komt voor. Wij zoeken ook gastgezinnen voor katten die een baasje hebben, maar die door omstandigheden tijdelijk niet voor zijn of haar kat kan zorgen. Klik hier voor de uitgebreide vacaturetekst.