Fientje heeft haar nieuwe bank gevonden!!

FIEN

 


Voor Fientje is een prachtig nieuwe bank gevonden!!
Fien ga nog maar heel lang van je bank en je nieuwe personeel genieten.

Nijmegen, 29 oktober 2018


Ik wil mij graag voorstellen!! Ik ben Fien een HTK poesje van ongeveer 12 jaar oud, mijn huidige personeel heeft mij 5,5 jaar geleden uit het asiel gehaald. In het begin moest ik erg wennen, maar in ben helemaal opgebloeid tot een lief aanhankelijk poesje. Toen mijn vrouwtje meer ging werken hebben ze voor mij een soort genootje gehaald, met de gedachte dat dat wel leuk voor mij zal zijn. Maar helaas ik vond mijn “nieuwe” vriendje niet leuk en vluchtte ik onder de kast of bed. Maar ik vind het ook niet leuk om de hele dag alleen thuis te zijn.. en gezien mijn huidige vrouwtje ook naast haar fulltime baan ook een liefje heeft kan ze mij niet meer alle aandacht geven die ik nodig. Daarom is zij dan ook op zoek voor mij naar een warm rustig huisje waar ik mijn nieuwe personeel mag voorzien van mijn kopjes.

Ik ben een gezonde dame, heb alleen af en toe last van prutjes in mijn ogen, die poets ik zelf weg of ik laat ze met gemak door mijn vrouwtje weghalen. In september heb ik nog een gebitsbehandeling gehad en heb alle prikjes en tabletjes gehad voor mijn gezondheid, ik kan er weer tegenaan voor aankomend jaar. Omdat ik periodes heb dat ik mij helemaal kaal krab, krijg ik nu 1x per 2 dagen een drankje tegen de jeuk, dat laat ik gewoon toe.

Heeft U, geduld om mij rustig te laten wennen, mij vertrouwen te geven, een 1 of 2 persoon huishouden zonder andere dieren en een lekkere bank waar ik dan mijn oude dag op mag gaan doorbrengen? Dan zie ik met heel veel belangstelling U sollicitatie tegemoet, deze kan per email gestuurd.
Liefs, Fien

Nijmegen, 22 oktober 2018


Fotogalerij van Fien. Klik op de foto’s voor een vergroting!