Fijne februari-drukte bij Kattenzorg!

Fijne februari-drukte bij Kattenzorg!

We krijgen ontzettend veel mailtjes en telefoontjes van mensen die op zoek zijn naar een volwassen kat. HEERLIJK vinden wij dat!

De bemiddelingen gaan zo razendsnel, het is bijna niet bij te houden. Alle bemiddelingsrecords sinds onze oprichting in 1982 worden gebroken. Wat een februari-drukte!

februari-drukte-recordhouder-smoes-herplaatser-snel-een-nieuw-thuis

Smoes is nog steeds recordhouder. 🙂 In november 2015 stond zij slechts 2 uur op onze website. Het regende reacties en ze vond haar gouden mandje dezelfde dag nog.

Kater Poekie mag dan in ieder geval het record van 2016 op zijn naam schrijven: hij stond nog geen halve dag op onze website toen een geïnteresseerde zich meldde! De kennismaking was liefde op het eerste gezicht voor beiden en binnenkort wordt hij naar zijn gouden mandje gebracht.

Wij kunnen niet aan de vraag voldoen van alle mensen die een leuke volwassen kat zoeken. En zoals we altijd al deden, verwijzen wij ook nu naar goede dierenhulpstichtingen en dierenasiels in en zelfs buiten onze regio.

Wij hebben maar één doel: zoveel mogelijk katten een fijn thuis geven. En of mensen kiezen voor een Kattenzorg-kat, of een kat van een goed dierenasiel of van een andere stichting, dat maakt ons niet uit! Alle katten verdienen een fijn thuis!

Dank aan alle mensen die een volwassen kat een nieuw thuis willen geven. Zonder u zouden wij ons goede werk niet kunnen doen!