Flip, de mooie Spanjaard

Flip, de mooie Spanjaard

Flip-foto-bij-artikel-Bert-Hofman (3)
Dit ingezonden artikel is eerder verschenen in ons donateursblad Kattenpraat. Wil je ook een verhaal over je dier delen met ons lezerspubliek? Stuur je tekst en foto’s (in .JPEG-formaat) naar contact@kattenzorgnijmegen.nl Vermeld dan ook je adres, zodat wij je een exemplaar van de Kattenpaat met uw geplaatste artikel kunnen toezenden!

Door Bert Hofman

Flip is geboren rond 15 augustus 2013. De eigenaresse woonde in Spanje en zocht een kat om een muizenplaag te bestrijden. Op een markt, in een grote kooi bij de bloemist, zat Flipper. Hij was daar komen aanlopen toen hij ongeveer 6 weken oud was en ging niet meer weg. De bloemist kon er niet voor zorgen en probeerde Flipper op deze wijze onder de aandacht te brengen, in de hoop dat iemand hem zou willen overnemen.

Flip-foto-tuinhaard-bij-artikel-Bert-Hofman (1)

De eigenaresse kwam terug naar Nederland en nam Flipper en haar hond mee. Ze logeerde bij haar goede vriend Bert, tot ze een woning had gevonden. Bert is een hondenmens in hart en nieren. Maar toen hij Flipper zag, was hij helemaal verkocht. Hij zei: “als je weggaat, dan krijg je de kat niet meer mee!”. Dat vond ze prima, hij werd omgedoopt tot Flip, werd gecastreerd en hij voelde zich al heel snel thuis in zijn nieuwe buurt in Nijmegen. Hij heeft veel vriendinnetjes.

Flip-foto-bank-bij-artikel-Bert-Hofman (1)  Flip-fotos-bij-artikel-Bert-Hofman (2)


Flip in december 2017-kattenzorg-nijmegen-siamees

Flip in december 2017