Floortje heeft een thuis + updates

bemiddeling-herplaatsing-floortje-kattenzorg-nijmegen (2)

Floortje heeft een thuis!


floortje-bij-nieuwe-baasje-kattenzorg-nijmegen

Update 24 augustus 2017

We kregen een heel fijne update van de dochter van het nieuwe baasje!

Het gaat supergoed met Floortje.

Ze is een echte knuffelkat en ligt bijna constant bij mijn vader op schoot. Ze ziet er geweldig goed en tevreden uit. En mijn vader ook! Hij voelt zich niet langer meer eenzaam, en zit beter in zijn vel (is ondertussen 4 kilo aangekomen, mijn vader bedoel ik, en dat is heel bijzonder, want hij loopt al een aantal jaren bij een diëtiste maar het lukte maar niet om zwaarder te worden. Nu dus wel :)).

Sinds deze week gaat ze ook met mijn vader mee de tuin in. Mijn vader heeft om de hele tuin hoog gaas gezet en ook dat gaat prima.

Ze zijn, volgens mij, superblij met elkaar.


Update 28 juli 2017

We kregen een heel fijne update!

floortje-nieuwe-huis-kattenzorg-nijmegen

we hebben Floortje woensdagavond opgehaald. Was voor de eigenaar wel beetje lastig moment. Maar Ze doet het erg goed. De bijgevoegde foto is van de eerste avond in het nieuwe huis, ze ligt al aardig op haar gemak.

Ondertussen geeft ze veel kopjes en heeft ze ook al op schoot gelegen.

Zijn erg blij met haar!


Update 25 juli 2017

Dat is snel gegaan – en zeker ook dankzij de media-aandacht op de website van Beuningen Nieuws! Pas twee weken is ze in de bemiddeling voor herplaatsing en ze heeft een thuis gevonden. We wensen deze lieverd heel veel geluk en lekker veel aandacht.


BEUNINGEN – Dit is Floortje! Deze mooie dame van 12 jaar is een echte schootkat. Ze houdt van aandacht en knuffelen. En daar zit precies het probleem. Haar baasje is gescheiden en omdat hij zo veel onregelmatig moet werken, krijgt ze te weinig aandacht. Deze lieve meid verdient een thuis waar ze lekker veel aandacht krijgt!

Alles over Floortje

Floortje is een witte poes met prachtige rode vlekken. Ze is 12 jaar oud en altijd netjes ontwormd en ontvlooid. Haar behoeften doet ze keurig op de kattenbak. Ze komt niet buiten. Ze heeft er geen behoefte aan en weet ook de weg niet. Ze was per ongeluk een keer buitengesloten en is toen de weg kwijtgeraakt. Nee, zij blijft liever lekker veilig binnen, daar zijn natuurlijk ook veel meer knuffels te halen van mensen. Ze zou het best fijn vinden als jouw thuis een veilige tuin heeft waar ze niet uit kan. Floor is superbraaf en doet geen enkele poging over de schutting te klimmen om te ontsnappen. Een flat of appartement met een veilig omheind balkon is voor deze poes natuurlijk ook een uitstekende optie!

Ze heeft in het verleden samengewoond met een poes die inmiddels is overleden. Ze tolereert een andere kat, het kost wel wat tijd voor haar om aan een andere kat te wennen. Voor alle katten die een nieuwe plek krijgen, geldt dat een rustige en goede introductie met al aanwezige katten moet plaatsvinden.
Daar kun je hier meer over lezen.

Er komt regelmatig een Engelse Bulldog op visite. Ook dat vindt Floortje geen probleem, maar ze loopt wel met een grote boog om de hond heen.

Dit dametje is een allemensvriend. Ze zal contact zoeken en kopjes geven. Ze is erg goed van vertrouwen en heel erg lief. Ze komt graag op schoot en is een ontzettend gezellige huisgenoot van wie je veel aandacht krijgt!

Floortje zoekt een thuis waar ze meer aandacht krijgt. Sinds de scheiding van haar eigenaren is ze veel alleen. Haar baasje werkt veel en onregelmatig en hij vindt het zielig voor Floortje dat ze dan niemand om zich heen heeft. Hij gunt haar het allerbeste en dat is helaas niet bij hem thuis, hij kan haar niet geven wat ze nodig heeft.

bemiddeling-herplaatsing-floortje-kattenzorg-nijmegen (6)

Floortje in één vlekje

 • 12 jaar
 • gesteriliseerd en gevaccineerd
 • ontwormd en ontvlooid
 • binnenkat, ze kan wonen in een afgesloten tuin, ze zal nooit over de schutting klimmen
 • ze kan goed wonen in een flat of appartement met een veilig omheind balkon
 • gebruikt netjes de kattenbak
 • Floortje is gewend aan kinderen
 • ze is gewend aan een andere kat
 • gewend aan een hond, ze tolereert hem maar loopt er met een grote boog omheen
 • heel aanhankelijk, houdt van aandacht
 • schootkat
 • goed van vertrouwen
 • zoekt graag contact met (vreemde) mensen
 • Floortje zoekt een thuis omdat ze aandacht tekort komt sinds de scheiding van haar baasjes. Haar baasje werkt veel op onregelmatige tijden en deze lieve poes is teveel alleen
 • ze woont in Beuningen
 • er geldt een proeftijd van één maand, als het om wat voor reden dan ook niet goed gaat in haar nieuwe thuis, kan Floortje terug naar haar baasje waarna wij opnieuw gaan zoeken naar een gouden mandje
 • aan het overnemen van Floortje zijn kosten verbonden (25 euro)

bemiddeling-herplaatsing-floortje-kattenzorg-nijmegen (3)