Goed nieuws voor Fluffy & Batman

Goed nieuws voor Fluffy & Batman

Update 2 september 2017

Wat leuk om na twee jaar een update en goed nieuws te krijgen van Fluffy en Batman! Hun baasjes schrijven:

Het gaat goed met ze ^^ Ze zitten nu in een groter huis en zijn lekker mee verhuist met het gastgezin waar ze eerst zaten Zijn echt groot geworden.

update-fluffy-batman-kattenzorg-nijmegen-herplaatsing-katten fluffy-batman-kattenzorg-nijmegen-herplaatsing-katten


Update 13 september 2015

Goed nieuws!

Het gastgezin waar deze katjes verblijven raakte al snel aan het duo gehecht, en heel begrijpelijk natuurlijk! De persoonlijke situatie van het gastgezin is inmiddels veranderd, waardoor Fluffy en Batman daar kunnen blijven wonen. Fantastisch nieuws voor deze katjes, dat het gelukt is een fijn thuis voor ze te vinden…namelijk daar waar ze al vanaf het begin liefdevol zijn opgevangen! We wensen deze twee kittens heel veel geluk en we willen alle mensen die hun bericht hebben gedeeld op Facebook heel hartelijk danken voor hun hulp.


Fluffy en Batman zijn er klaar voor! Het gastgezin heeft veel moeite gestoken in het socialiseren van deze twee schattige kittens. Inmiddels voelen ze zich al best thuis bij De Mens. Fluffy houdt van knuffelen en Batman is een stuk stoerder geworden. De kittens hebben hun paspoort en zijn ingeënt. Ze zijn in goede gezondheid. Ook zijn ze opnieuw preventief ontwormd en ontvlooid. Fluffy en Batman kijken uit naar een kennismaking met hun nieuwe baasje! Bent u dat misschien? Neem contact met ons op als u deze kittens een fijn thuis kunt geven.


Update kittens Fluffy en Batman – 2 september 2015


Update kittens Fluffy en Batman – 21 augustus 2015

We mochten een mooie update in de vorm van foto’s ontvangen, van de gevonden kittentjes Fluffy en Batman! Het socialisatieproces gaat heel goed en het gastgezin is dol op ze.

Het gaat super met ze. Op de foto’s kan je zien dat het beter gaat.

Klik op de foto’s voor een vergroting


Fluffy en Batman zijn gevonden. We weten niet wat ze in de eerste weken van hun leven hebben meegemaakt. Lieve mensen hebben zich over deze kittentjes ontfermd en ze verblijven bij een gastgezin in Handel. Ze mogen geplaatst worden bij hun nieuwe thuis vanaf 3 september 2015.

Wie geeft deze schatjes een gouden mandje?

Fluffy is een meisje en ze is ongeveer 8 weken oud. Bij de dierenarts zijn de longen en het hartje gecontroleerd en dit klonk allemaal goed. Ook zijn de oogjes, het neusje en de tandjes gecontroleerd. Fluffy is gelukkig helemaal gezond. Ze is behandeld tegen vlooien en wormen. Over 2 weken krijgt ze haar vaccinatie en de vlooienbehandeling wordt dan nog een keer herhaald.

Haar karakter is heel leuk. Fluffy is erg nieuwsgierig en weet al wie haar blikopener is. Tijdens het eten laat ze zich aaien en ze vindt het ook niet erg als mensen aan haar eten komen. Met liefde en geduld zijn we er zeker van dat ze zal uitgroeien tot een lief knuffelkatje.

Batman is een mannetje en hij is ook ongeveer 8 weken. We denken dat Fluffy en Batman broer en zus zijn. Bij de dierenarts zijn ook bij hem de longen en het hartje gecontroleerd. Gelukkig was ook Batman helemaal in orde, zijn oogjes, neusje en tandjes zagen er ook uitstekend uit. Voor de zekerheid heeft hij een vlooienbehandeling gehad die over 4 weken wordt herhaald. Hij is ontwormd en krijgt over 2 weken zijn entingen. Wat Batman is aangedaan, weten we niet. Hij is heel schuw. Hij blaast nog veel. Hij voelt zich iets minder bang als hij eten en drinken aangeboden krijgt. Aaien vindt hij nog een beetje griezelig. Batman krijgt de komende weken extra zorg en aandacht, en we hebben er alle vertrouwen in dat hij een stoer ventje zal worden.

Omdat de twee gevonden kittens veel steun aan elkaar hebben, willen we graag dat ze samen worden geplaatst. Ze verblijven bij een gastgezin in Handel. Voor deze kittens worden de kosten van de dierenarts/vaccinatie als vergoeding gevraagd, dat zal ongeveer rond de € 50,- per kitten uit komen.

Stuur ons een e-mail of bel 06 – 41 54 39 55 voor de contactgegevens van het gastgezin!

Fotogalerij Fluffy en Batman, klik op de foto’s voor een vergroting.