Gastblog: tips bij stress

chloe-o-brian-geboren-augustus-2007-gastblog-tips-stress

Gastblog: tips bij stress

Kattenzorg Nijmegen is voorstander van kattenpensions waar de kat een eigen kamer met buitenruimte krijgt, zodat ze die niet hoeven delen met vreemde katten. Helaas zijn er nog heel weinig van deze goede kattenpensions in Nederland en wij waren dan ook erg blij met de opening van een gloednieuw kattenhotel in Gemert!

De reis naar een kattenhotel is natuurlijk voor geen enkele kat leuk. Hoe kun je de stress verzachten bij de kat? Wendy en Marieke sloegen de handen ineen en een gastblog voor Cats Only was een feit!

Blogtijd!!!

Primeur, deze week het eerste gastblog dat geschreven wordt op de Cats Only-pagina en wel van Marieke van de Weijer van de Stichting Kattenzorg Nijmegen.

Door een gesprek wat wij laatst hadden over stressmomenten bij katten, want ja, hoe goed je kattenhotel is, verhuizen en vakanties leveren helaas altijd enige mate van stress op. Door haar werk bij de stichting had Marieke hier goede tips over. Na mijn vraag, om hierover een stukje op papier te zetten voor mij, is dit blog ontstaan.

Bedankt Marieke voor het schrijven van dit leerzame blog!

Veel leesplezier met het blog: Tips bij stressmomenten.

Groetjes Wendy

Klik hier om het blog te lezen.

chloe-het-knuffelkatje-van-kattenzorg-vrijwilliger-marieke-van-de-weijer-kattenzorg-nijmegen-gastblog-tips-bij-kortdurende-stress-cats-only-kattenhotel


Vermelding van de gastblog in de nieuwsbrief van Cats Only
vermelding-nieuwsbrief-cats-only-kattensalon-kattenhotel-gemert-blog-stress-katten-kattenzorg-nijmegen