Geplaatst: Karel geniet van de aandacht op zijn nieuwe stek!

Update 08-12: We kregen goed nieuws van de nieuwe verzorger van Karel: ‘Karel doet het super! Onze 16-jarige kater reageert ook goed.
Na het nodige gebrom en geblaas, volgde er gesnuffel en samen slapen op de bank, na 1 week. Karel geniet van de aandacht van mij en de kinderen (en wij van zijn liefde!) en we denken dat de band tussen de 2 katten wel goed zal komen. Dus de feestdagen zitten wel goed bij Karel

Update 23-11: Karel is vandaag verhuisd naar lieve mensen met een tuin en een andere kat. Het is aan Karel om te laten zien de komende tijd of hij het daar leuk vindt. We wachten de proefperiode af en we duimen voor Karel dat hij weer happy wordt.

Arme Karel, zijn maatje Hendrik is recent overleden. Vanaf hun geboorte, ongeveer tweeënhalf jaar geleden, waren ze samen. Karel is nu erg eenzaam, mede omdat zijn bazinnetje de hele dag werkt en veel van huis is. Wie kan Karel een warm mandje bieden waar hij misschien ook weer met een poezenvriendje samen kan wonen? Want daar was hij wel aan gewend en dat mist hij ontzettend.

Karel is graag bij mensen, daar is hij dol op, in de buurt. Hij wordt graag geaaid, is aanhankelijk, houdt wel van een goed gesprek en ligt graag bij je. Hij is niet bang voor vreemde mensen en wat oudere kinderen vindt hij ook leuk. Echt een ondeugende rode rakker, die ook wel van een spelletje houdt, gezellig samen!

Karel is kerngezond. Hij heeft geen medicijnen of speciaal voer, hij is in mei nog ingeënt en heeft geen wormen of vlooien. Een keurig heertje dus, een je-weet-wel -heertje met een chipje: tiptop in orde dus!
Karel is niet gewend om op straat te lopen. Hij beschikt nu over een groot dakterras. Karel is al in een kerststemming en verheugd zich al op een mooie grote boom, speciaal voor hem!

Zie jij het zitten om met Karel te gaan samenwonen en heb jij straks een mooie kerstboom staan voor Karel? Zou je eens vrijblijvend kennis willen maken? Stuur dan een berichtje naar info@kattenzorgnijmegen.nl en vertel alvast iets over jezelf en een eventueel aanwezige harige huisgenoot. Dan gaan we een afspraak maken om eens nader kennis te maken! Karel is in Nijmegen te bezoeken.