Gevonden kat bij ons in gastgezin

Weer een heel mooi voorbeeld van goede samenwerking! Stichting Poezensnuitjes heeft een kat gevangen en hij is bij een van onze gastgezinnen ondergebracht. Een eigenaar heeft zich niet gemeld en na de wettelijke wachttijd is “ChaCha” opgenomen in ons herplaatsingstraject.


Omdat we hem natuurlijk het liefst zouden willen herenigen met zijn eigenaar, onderstaand deze oproep!
Hij wordt nu goed verzorgd en als zich geen eigenaar meldt, dan gaat hij t.z.t. bij ons in de bemiddeling.

Gevonden: rood/witte gecastreerde kater, géén chip!

Deze gecastreerde kater is gevonden aan de Groenestraat in Nijmegen en verblijft nu bij een gastgezin van Kattenzorg

Deze gecastreerde kater is gevonden aan de Groenestraat in Nijmegen en verblijft nu bij een gastgezin van Kattenzorg

Deze kater leefde op een braakliggend terrein aan de Groenestraat in Nijmegen. Hij steekt telkens de straat over om aan de andere kant eten te vinden. Twee andere katten zijn daarbij al door een auto-ongeluk om het leven gekomen. De melders hebben contact opgenomen met Poezensnuitjes toen hem dit ook dreigde te gebeuren. Hij blijkt enorm lief en tam te zijn en hij is gecastreerd dus hij moet een eigenaar hebben of hebben gehad. Van wie is deze mooie kater?

Hij verblijft nu in een gastgezin van Stichting Kattenzorg Nijmegen en als zich geen eigenaar meldt gaat hij t.z.t. bij ons in de bemiddeling om een baasje voor hem te vinden. Meer informatie over deze kat op Amivedi. Update september 2015: de eigenaar is nooit gevonden. ChaCha is herplaatst en maakt het goed in zijn nieuwe thuis.