Noortje heeft haar nieuwe stekkie gevonden

Maandag 15 maart: We mogen goed nieuws melden: Noortje heeft haar nieuwe mandje gevonden! Gisteren heeft een kennismaking plaatsgevonden en dat klikte. Noortje wordt aanstaande donderdag naar haar nieuwe eigenaren gebracht. We wensen jullie heel veel geluk samen.
Noortje heeft het sinds een behoorlijke tijd flink aan de stok met haar even oude broertje. De eigenaren hebben van alles geprobeerd om de harmonie weer te herstellen maar na een incident laaide de strijd weer helemaal op en sinds die tijd moeten de katten apart leven. Ze vallen elkaar vol aan, de agressie komt nu van beide kanten.
Dit is voor iedereen stressvol dus er is nu besloten om voor Noortje een nieuwe plek te zoeken, zonder andere huisdieren en zonder kinderen. Kleine kinderen zijn ook te druk voor haar, die kan ze echt niet waarderen. We zoeken dan ook een plek voor haar met 1 of 2 volwassen personen die haar alle aandacht en liefde kunnen geven die ze zo graag wil.
Noortje is een mooie Europese korthaar met een wit-rood jasje. Ze is bijna 4 jaar oud. Noortje is gesteriliseerd, ingeënt en parasieten-vrij. Ondanks dat ze een echte huismus en binnenkat is (ze is nog nooit buiten geweest) raden wij toch aan om haar te laten chippen als ze gaat verhuizen. Ze heeft geen speciaal voer en is verder kerngezond.
Mensen die interesse hebben in een kennismaking met Noortje kunnen een mail sturen naar info@kattenzorgnijmegen.nl Stel jezelf even voor, dan kunnen wij kijken wie op date mag! Noortje woont nu in een plaats vlak bij Nijmegen.