Een goede kattengedragstherapeut

Een goede kattengedragstherapeut vinden

goede-kattengedragstherapeut-logo-stichting-Kwalitatieve-Gedragstherapie-Katten-KGK

Het logo van de St. Kwalitatieve Gedragstherapie voor Katten (KGK)

Een goede kattengedragstherapeut vinden? Dat valt nog niet mee! Het beroep kattengedragstherapeut is namelijk niet beschermd. Dit betekent dat iedereen zich zo mag noemen. Als u kiest voor een kattengedragstherapeut met het keurmerk van de Stichting KGK, dan bent u verzekerd van kwalitatief hoogstaande zorg van een professioneel werkende therapeut.

kgk-kattengedragstherapeut-rechtenvrije-foto-cyperse-kat-kattenzorg-nijmegen

Eisen

Lees hier meer over de eisen van het KGK-keurmerk waaraan kattengedragstherapeuten moeten voldoen.

Adressen van goede kattengedragstherapeuten in uw eigen regio

Adressen van kattengedragstherapeuten in uw regio vindt u hier.


Vergoeding van kattengedragstherapie 

Er zijn diverse verzekeringsmaatschappijen in Nederland die verzekeringspolissen voor uw huisdier aanbieden. Diverse verzekeraars vergoeden gedragstherapie voor uw dier, afhankelijk van het pakket dat u gekozen hebt.

Wilt u zien welke professionele gedragstherapeuten voor kat, hond, konijn en papegaai er in uw regio werkzaam zijn en worden vergoed door een huisdierenverzekeraar? Kijk dan op Diergedragstherapeuten.nl de website van de Stichting Platform van Professionele Diergedragstherapeuten (SPPD). Staat de verzekeraar waar u uw huisdierverzekering hebt afgesloten hier niet bij? Informeer dan bij uw eigen verzekeraar naar de mogelijke vergoeding van kattengedragstherapie.