Grote donatie van een particulier

Grote donatie van een particulier

grote-donatie-particulier-kattenzorg-nijmegen

In april 2018 kregen we weer een heel fijne mail en hebben een grote donatie van een particulier mogen ontvangen! ♥ Onderstaand het bericht dat we kregen:

In februari hebben we afscheid moeten nemen van onze poes. Ze was nierpatiënt met hoge bloeddruk, en we hebben flink wat nierdieet voeding over. Het gaat om natvoer voornamelijk, ze wilde het laatste jaar geen brokjes meer eten. Ik heb ongeveer:

  • 42 zakjes Royal Canin Renal tonijn
  • 35 zakjes Hill’s KD natvoer
  • 2 blikjes Hill’s KD
  • 47 kuipjes Beaphar nierdieet natvoer
  • en ik heb nog iets minder dan 1 kg droge brok Hills KD (is houdbaar tot 2019).

Ik heb ook nog medicijnen over, het gaat om de Semintra voor de nieren, 4mg/ml potje van 30 ml, is nog bijna vol. Ook heb ik bloeddruktabletjes, Amodip van 1.25 mg, 1 volle strip van 10 tabletten en 1 strip met nog 7 1/2 tablet. Mocht ik jullie er een groot plezier mee kunnen doen, dan doe ik dit graag namens onze poes. Zij heeft langer dan verwacht het nog heel goed gedaan op de medicijnen, hopelijk kunnen we er een andere poes/kater mee helpen. Als het kan, wil ik het graag opsturen. Alvast bedankt!

grote-donatie-particulier-katje-cleo-overleden-kattenzorg-nijmegen

Heel erg verdrietig voor deze mevrouw dat ze haar katje Cleo is verloren. Wij zijn heel erg blij met deze donatie. Omdat het hier om veel dure spullen gaat, hebben we aangeboden de verzendkosten voor een pakket te vergoeden, maar zelfs dat hoefde niet van deze mevrouw. ♥ Het komt goed terecht bij ons gastgezin José. Zij heeft inmiddels meerdere oude permanente opvangkatten op nierdieet staan. José zal met de dierenarts overleggen of een van haar katten deze medicatie kan gebruiken en anders zorgen wij dat het goed terechtkomt bij een minimagezin of bij een opvang voor bejaarde katten.

José zei:

“Hoewel het bekend is dat nierpatiëntjes moeilijke eters zijn, denk ik dat ze hier wel van gaan smullen. Heel hartelijk dank, lieve Cleo en vrouwtje. En sterkte met je verlies.”

Wil je ook voer, medicatie of goederen doneren?
Kijk hier voor de mogelijkheden in jouw buurt!


filmpje-grote-donatie-kattenvoer-van-particulier-kattenzorg-nijmegen

Op 21 januari 2018 kregen we een heel fijn mailtje van een mevrouw uit Nijmegen.

Hallo,

Ik heb een heleboel kattenvoer over en dat wil ik graag doneren.
Ik heb; 21 blikken YD voer, 22 zakjes ID voer, sensitive voer, gewoon kattenvoer en heel veel kittenvoer.
En ik heb nog wat medicatie: Thiafeline 2,5mg en Thiafiline 5mg.

Nu zag ik op jullie site verschillende contact mogelijkheden voor verschillende voer.
Kunnen jullie me laten weten waar interesse voor is, en is het ook mogelijk om het op 1 adres te brengen of in 1 keer op te laten halen?
Ik woon in Nijmegen.

Helaas is het katje van deze mevrouw overleden en zij had een grote voorraad voer thuis. Dit komt heel erg goed terecht! Onze voorzitter Ineke is het gaan ophalen bij haar thuis.

Wij hebben geen katten in de opvang die de 5mg-variant van Thiafeline gebruiken. Dit hebben we gedoneerd aan Nathalja Kalingart. Zij doet ongelofelijk veel goeds voor dieren en na de jarenlange vermissing van haar katje DJ, is zij teruggevonden met een te snel werkende schildklier. Zij kan het heel goed gebruiken voor DJ!

Zoals jullie misschien wel weten hebben wij een heel fijne samenwerking met N’Djoy – voor hulp aan honden en hun baasjes. Soms krijgen we ook donaties van medicatie, middelen, voer en spullen voor honden binnen en die doneren wij dan aan N’Djoy.

We hebben de enorme gedoneerde hoeveelheid kattenvoer uitgezocht en verdeeld. We hebben gekeken wat wij zelf kunnen gebruiken voor de katten bij ons in gastgezinnen en wat de cliënten, die leven in armoede met hun (vaak al oudere) huisdieren, kunnen gebruiken. Samen met N’Djoy hebben we voor Stichting Het Wijze Weeskitten een mooi pakket gemaakt met kitten- en juniorvoer. N’Djoy heeft er zelf ook nog spulletjes aan toegevoegd die zij gedoneerd heeft gekregen. Het kittenvoer komt heel erg goed terecht bij deze organisatie die kittens en moederpoezen helpt.

We hebben deze gulle donateur als dank een exemplaar van ons donateursblad Kattenpraat gegeven, met de mooie gehaakte sneeuwvlok erbij voor in de kerstboom. Ook via deze weg: heel erg bedankt voor deze prachtige donatie, heel veel katten worden hiermee geholpen!


Wil je ook voer of medicatie doneren?

Wil je zelf (dieet-)voer of medicatie doneren van je hond of kat? We hebben alle mogelijkheden in de regio daarvoor handig op een rijtje gezet! Zo kun je zelf kijken wat voor jou het dichtste bij is. Klik hier voor het bericht.