Grote donatie van een particulier

filmpje-grote-donatie-kattenvoer-van-particulier-kattenzorg-nijmegen

Grote donatie van een particulier

We kregen een heel fijn mailtje van een mevrouw uit Nijmegen.

Hallo,

Ik heb een heleboel kattenvoer over en dat wil ik graag doneren.
Ik heb; 21 blikken YD voer, 22 zakjes ID voer, sensitive voer, gewoon kattenvoer en heel veel kittenvoer.
En ik heb nog wat medicatie: Thiafeline 2,5mg en Thiafiline 5mg.

Nu zag ik op jullie site verschillende contact mogelijkheden voor verschillende voer.
Kunnen jullie me laten weten waar interesse voor is, en is het ook mogelijk om het op 1 adres te brengen of in 1 keer op te laten halen?
Ik woon in Nijmegen.

Helaas is het katje van deze mevrouw overleden en zij had een grote voorraad voer thuis. Dit komt heel erg goed terecht! Onze voorzitter Ineke is het gaan ophalen bij haar thuis.

Wij hebben geen katten in de opvang die de 5mg-variant van Thiafeline gebruiken. Dit hebben we gedoneerd aan Nathalja Kalingart. Zij doet ongelofelijk veel goeds voor dieren en na de jarenlange vermissing van haar katje DJ, is zij teruggevonden met een te snel werkende schildklier. Zij kan het heel goed gebruiken voor DJ!

Zoals jullie misschien wel weten hebben wij een heel fijne samenwerking met N’Djoy – voor hulp aan honden en hun baasjes. Soms krijgen we ook donaties van medicatie, middelen, voer en spullen voor honden binnen en die doneren wij dan aan N’Djoy.

We hebben de enorme gedoneerde hoeveelheid kattenvoer uitgezocht en verdeeld. We hebben gekeken wat wij zelf kunnen gebruiken voor de katten bij ons in gastgezinnen en wat de cliënten, die leven in armoede met hun (vaak al oudere) huisdieren, kunnen gebruiken. Samen met N’Djoy hebben we voor Stichting Het Wijze Weeskitten een mooi pakket gemaakt met kitten- en juniorvoer. N’Djoy heeft er zelf ook nog spulletjes aan toegevoegd die zij gedoneerd heeft gekregen. Het kittenvoer komt heel erg goed terecht bij deze organisatie die kittens en moederpoezen helpt.

Omdat het veel te veel was voor een foto, hebben we een filmpje gemaakt van deze mooie donatie.

We hebben deze gulle donateur als dank een exemplaar van ons donateursblad Kattenpraat gegeven, met de mooie gehaakte sneeuwvlok erbij voor in de kerstboom. Ook via deze weg: heel erg bedankt voor deze prachtige donatie, heel veel katten worden hiermee geholpen!


Wil je ook voer of medicatie doneren?

Wil je zelf (dieet-)voer of medicatie doneren van je hond of kat? We hebben alle mogelijkheden in de regio daarvoor handig op een rijtje gezet! Zo kun je zelf kijken wat voor jou het dichtste bij is. Klik hier voor het bericht.