De heilzame werking van kokosolie

kokosolie-heilzame-kattenzorg-nijmegen-aanrader-productbeoordeling

De heilzame werking van kokosolie

Kokosolie is een veelzijdig product, dat voor meer dan alleen koken gebruikt kan worden. Er wordt gezegd dat het beschermt tegen bacteriën, virussen, schimmels, parasieten en andere ziekteverwekkers. Het is ook geschikt om inwendig en uitwendig toe te passen op honden, katten en paarden.

Welke kokosolie?

Waar kokosolie wordt verkocht, heb je meestal keus uit meerdere varianten. Welke moet je kiezen? Waarom is de ene kokosolie zo betaalbaar en zijn andere varianten zo duur? Lees hier alles over het kiezen van de juiste kokosolie. In het kort: kokosolie van De Witte Parel is een zeer goede keus.

Voor inwendig gebruik hebben honden en katten er niet veel van nodig om te kunnen profiteren van de gezondheidsvoordelen. Desondanks is het prettig te weten dat honden en katten niet dik worden van kokosolie. Carnivoren worden dik van koolhydraten. Lees daar hier meer over.

In tegenstelling tot wat vaak op internet wordt beweerd, is kokosolie niet geschikt als anti-zonnebrandmiddel voor de witbehaarde oortjes van katten. Het heeft een factor van 4 tot 8, en dat is veel te laag. Lees hier alles over het beschermen van je huisdieren tegen zonverbranding.

Lees hier alles over de veelzijdige toepassingen van kokosolie!