Help Lana weer lopen

help-lana-weer-lopen

Help Lana weer lopen

Wij waren bij Kattenzorg Nijmegen erg onder de indruk van wat de eigenaresse van poes Lana al voor elkaar heeft gekregen. Deze alleenstaande moeder houdt zielsveel van haar kat en dan van de dierenarts het bericht krijgen dat je kat een operatie moet ondergaan van € 1.500,- … dan slaat de schrik je om het hart en dat begrijpen wij heel goed!

Gabrielle vond een dierenarts die de operatie bij Lana voor € 700,- wilde uitvoeren. Dat was fantastisch nieuws. Ze startte een crowdfunding-actie om € 500,- voor de operatie bij elkaar te krijgen. En dat is gelukt, fantastisch! Op 2 mei is Lana geopereerd. En toen kreeg de eigenaresse schokkend nieuws. Bij de foto’s bleek dat aan een kant de heupkom volledig ontbreekt. Dit is ook de reden dat deze poes een patella-luxatie kreeg.

heupkom-ontbreekt-help-lana-weer-lopen-heupkom-ontbreekt

Deze lieve, moedige eigenaresse die haar privéverhaal op internet heeft durven zetten, verdient uw steun. Ze benaderde Kattenzorg met de bescheiden vraag of wij haar oproep wilden delen. Natuurlijk doen we dat! Met alle plezier. Het verdient respect en bewondering dat zij zelf al het geld voor de operatie bij elkaar gesprokkeld heeft.

Toen op de dag van de operatie bleek dat de heupkom ontbrak, is daar meteen iets aan gedaan. Lana moet nog wel een operatie aan het andere knietje ondergaan. De crowdfunding loopt door en u kunt nog steeds helpen. U kunt ervan verzekerd zijn dat uw donatie ten goede komt aan poes Lana! En wij willen u dan ook vragen ons bericht te delen met familie en vrienden, of een donatie te doen als u dat kunt missen. Iedere Euro is er een voor Lana en uw hulp wordt ontzettend gewaardeerd!

Volg de ontwikkelingen van Lana op haar eigen Facebookpagina.

Doneer via deze link

Help Lana weer lopen – het verhaal

Lana heeft een knie operatie nodig. Lana is een vrolijke, lieve, speelse, aanhankelijke poes van 3 jaar. Lana is 2 weken geleden verkeerd terecht gekomen met haar linker-achter pootje toen ze van de krappaal sprong. Hierdoor is haar knie uit de kom geraakt.

Diagnose : Patellaluxatie graad 4
Na een consult bij de dierenarts blijkt dat haar knietje niet meer in de kom terug gaat. Hierdoor heeft ze constant pijn met lopen, wat alleen maar erger wordt. Zonder operatie kan Lana binnenkort helemaal niet meer lopen!

UPDATE 26-04-’16
We hebben een dierenarts in steenwijk zover weten te krijgen om de operatie voor € 700,- uit te voeren. Dit is inclusief röntgenfoto’s, medicatie en nazorg. De operatie wordt maandag 2 mei 2016 uitgevoerd! De kosten hoef ik pas volgende maand te betalen. Maar als alleenstaande moeder is dit evengoed nog een behoorlijk bedrag! Daarom doe ik een beroep op mijn lieve medemensen. Help mijn lieve poezenkind zonder pijn door haar leventje te gaan. Wij zullen u eeuwig dankbaar zijn!

Echt heel erg bedankt, namens Lana en haar baasje

humeurig-help-lana-weer-lopen-kattenzorg-nijmegenVandaag is het zover, de dag van de operatie!
Lana is een beetje humeurig, omdat baasje gisteravond al het eten heeft weg gehaald.

Volg de ontwikkelingen van Lana op haar eigen Facebookpagina.

Doneer via deze link