Hoe gaat het nu met Eddie?

hoe-gaat-het-nu-met-herplaatste-kat-eddie-bemiddeling-herplaatsing-katten-kattenzorg-nijmegen

Hoe gaat het nu met Eddie?

Vandaag kregen we een update van knappe Eddie, van zijn oorspronkelijke eigenaar. Omdat we van onze klanten en lezers horen dat ze de herplaatskatten op onze website actief volgen, is het natuurlijk ook heel erg leuk om te lezen hoe het met ze gaat!

Het gaat heel goed met Eddie! Daar zijn we allemaal heel erg blij mee. Hij is vanaf het begin goed op zijn gemak bij zijn nieuwe baasjes en heeft inmiddels ook kennis gemaakt met hun kater. Dit gaat erg goed, hun kater was het eerste moment heel vriendelijk en speels naar Eddie toe, Eddie moest even ontdooien (hij leek wat onzeker en was vooral heel voorzichtig) maar nu spelen ze al echt samen. Geen moment van blazen, uithalen, lelijk doen, helemaal niks.

Ik ben echt heel blij dat deze mensen gereageerd hebben op de oproep en hij bij hen terecht gekomen is. Voor m’n gevoel had ie niet beter terecht kunnen komen.

Daarnaast doet het me ook goed dat het met onze eigen kater echt veel beter gaat, die is weer zijn ontspannen en vrolijke zelf. Nu pas zie ik hoe hij veranderd was.

Voor beide katten uiteindelijk de beste beslissing, een hele moeilijke, maar beide mannen verdienen een top leven zonder stress waarin ze zichzelf kunnen zijn!