Hoe gaat het nu met Polly en Menno?

hoe-gaat-het-nu-met-polly-en-menno

katertje Polly

Hoe gaat het nu met Polly en Menno?

Zwart-witte en zwarte katjes zijn niet zo populair als andere kleurtjes en moeten vaak het langst wachten op een nieuw thuis. Wij hielden dan ook ons hart vast toen 3 kittens van 12 weken werden aangemeld voor bemiddeling bij herplaatsing… Ook zij hadden niet de populaire kleurtjes! Behalve Lisa dan! Schildpadpoesjes zijn vaak erg gewild.

We waren blij verrast dat ze alledrie al binnen één week tijd een thuis vonden! Menno en Polly bleven samen en Lisa is geplaatst bij een jonge kater die graag een vriendinnetje wilde. Nu is het tijd voor een update! Hoe gaat het met Polly en Menno, nu ze een maand in hun nieuwe thuis wonen?

Het gaat goed met ze.
We hebben Menno uiteindelijk Storm genoemd en Polly heet nu Panter.
Bij hun eigenaar was Panter de meest rustige, maar hier is hij de meest avontuurlijke. Het klikt goed tussen hun. Ze stoeien heerlijk samen. Ze hebben inmiddels al 2 x planten van de vensterbank gegooid, maar dat hoort ook bij de speelsheid van kittens.
Ik ben blij dat we ze in huis hebben.

hoe-gaat-het-nu-met-polly-en-menno

Menno

Wat had het leven anders kunnen zijn voor Polly en Menno…

Wat fijn om te lezen, leuke mannetjes! Wat had jullie leven er toch anders uit kunnen zien! Jullie mama kwam aanlopen bij de juiste persoon, een lieve meneer die zij zelf had uitgekozen. Omdat de eigenaar zich niet meldde, mocht zij daar blijven wonen. En toen werden jullie ineens geboren met nog twee nestgenootjes! Ja, dat was wel schrikken, als je één poes een thuis wil geven en ineens heb je er vijf…Wat fijn dat jouw mama niet ergens in de struiken heeft hoeven bevallen, maar de allerbeste zorg kreeg in een echt thuis.

En dat jullie niet hoefden op te groeien in een harde buitenwereld vol gevaren. Waarna jullie al snel je hormonen achterna zouden zijn gaan, met alle gevaren van dien. Jullie zouden niet sociaal zijn geworden als jullie mama buiten was bevallen. Jullie zouden wild zijn geweest omdat jullie geen contact hadden gehad met mensen. Overal waar jullie kwamen zouden jullie worden verjaagd. Jullie zouden jezelf in leven hebben moeten houden met het eten van afval en wat zelfgevangen muizen. Een zwaar bestaan. Knappe kerels als jullie twee zouden waarschijnlijk heel veel vrouwtjes zwanger hebben gemaakt, waarna het probleem alleen maar groter werd.

Wij zijn heel erg blij dat dit allemaal niet heeft hoeven gebeuren. Dat jullie mama thuis is bevallen en dat er veel moeite is gestoken in jullie socialisatie. Jullie zijn uitgegroeid tot fijne, gezellige, gezonde katertjes die een mooi leven in een fijn thuis hebben. We wensen jullie alle geluk van de wereld!