Hoe gaat het nu met Tijgert?

tijgert-gecastreerde-kater-9-jaar-zoekt-thuis-zonder-andere-katten-kattenzorg-nijmegen-bemiddeling-herplaatsing-kat (1)

Hoe gaat het nu met Tijgert?

Tijgert woont nu al een tijdje in zijn nieuwe thuis! Hoe gaat het nu met hem? Je leest het in de laatste update, helemaal onderaan dit bericht!

tijgert-ginji-succesvol-herplaatst-kattenzorg-nijmegen-kat

Hier alvast een heerlijke foto van Tijgert in zijn nieuwe huis!


update 11 september 2016

We waren ongelofelijk blij dat Tijgert een gouden mandje vond. Door de spanningen met de andere katten thuis liet hij zich bij verschillende kennismakingen niet van zijn beste kant zien. Hij vond het allemaal heel eng, die vreemde visite die zo in hem geïnteresseerd was.

Er reageerden lieve mensen, die zo veel geduld hebben dat ze zelfs hun konijnen hebben geleerd om niet aan de kabels te knagen! Deze mooie jongen heeft alle ruimte gekregen om zichzelf te zijn. Het nieuwe huis vond hij ook heel eng en hij verschanste zich de eerste dagen onder de kast. De nieuwe baasjes vonden dat prima en hij liet zich daar wel aanhalen. Ze lieten hem in zijn waarde en op zijn eigen tempo bepalen wanneer de omgeving veilig voor hem was. ’s Nachts en als ze van huis weg waren, merkten ze dat hij wel op onderzoek uit ging!


update 25 september 2016

Met Tijgert hebben deze lieve baasjes net zo veel geduld als met hun konijnen. Tijgert had het niet beter kunnen treffen. Met de dag voelt hij zich meer op zijn gemak en we krijgen zijn vorderingen via de mail binnen. Inmiddels ligt hij al heerlijk bij de nieuwe baasjes op de bank!


update 15 oktober 2016

Tijgertje mag blijven wonen in zijn nieuwe thuis! Wist ik al wel maar nu ook duidelijk uitgesproken. Hij is zelfs al helemaal medicijnvrij! Het gaat heel goed met hem, miauwt er lekker op los voor aandacht en ligt ook lekker bij ze op de bank, op zijn rug en dan alle kriebels ontvangen al spinnend.

Geweldig toch he….. hij is nog steeds aan het wennen natuurlijk maar in een maand heeft ie al zo’n grote stappen gemaakt.

De eerste week was wel moeilijker dan ze mij hebben verteld (gelukkig). De 2e dag waren ze hem kwijt, bleek hij achter het keukenblok te zijn gekropen onder de oven. En hij deed heel boos, uiteindelijk heeft een vriendin van hun die ervaring met katten heeft, hem eronderuit gekregen en weer in de vervoersbox.

Zij heeft hem met speciaal voer van de dierenarts gedwangvoerd zelfs terwijl hij nog steeds heel boos deed. Daarna is hij zelf gaan eten uit een bakje voor zijn neus.

De eerste week is hij aan de diarree geweest (niet in de kattenbak) Dus erg heftig geweest!

Het is maar goed dat ik dat niet wist, maar ze hebben het zo goed opgelost en doorgezet ook!

Ze komen volgend weekend langs om de vervoersbox terug te brengen en als ze hier zijn schrijven we de chip over.

Ik ben de nieuwe baasjes, Kattenzorg en de dierenarts eeuwig dankbaar! De dierenarts heeft de eerste zet gemaakt, als zij mij niet had overtuigd dat herplaatsen juist wel goed zou zijn!


update 27 januari 2017

Wij vinden het altijd fijn om updates te krijgen van de katten die via ons herplaatst zijn. Op 27 januari 2017 kregen we deze fijne update over Tijgert!

Hij ziet er supergoed uit, zijn hele snoetje staat anders nu hij stressvrij is. Hij is afgevallen, niet meer geobsedeerd door eten eten eten, hahaha. Hij zit/ligt heel graag bij zijn baasjes en aflikken is standaard procedure.
Hij speelt veel, liefst met kleine muisjes…gaat dan de hele kamer door.
Nagels knippen mag niet maar heel even in de houdgreep krijgen ze het gedaan en geen grote paniek.
Ze zijn nog aan het oefenen met een tuigje zodat ie met hun veilig de tuin in kan. Tuigje dichtmaken is nog een stap te ver.

Woorden van de nieuwe baasjes:
“hij is heel relaxt en doet het fantastisch. Had geen andere kat willen hebben. Wij zijn echt dol op hem en hij op ons geloof ik!”

Wat ziet ie er goed uit hè! Ik schoot wel weer even vol bij het zien van de foto’s….wat mis ik hem! Maar voel ook ontzettend veel dankbaarheid en geluk dat hij daar zo gelukkig is. En Peanut en Goofert: die worden met de dag meer zichzelf en gelukkiger!

2017-01-27-update-tijgert-nieuwe-thuis-kattenzorg-nijmegen (3)


Update 28 december 2017

En we kregen weer een heel fijne update over Tijgert, hij heet nu Ginji. ♥

tijgert-ginji-succesvolle-herplaatsing-kattenzorg-nijmegen-kat

Het gaat super goed met Ginji. Het is een heerlijke kroelkat. Wel heel selectief en angstig naar nieuwe mensen maar bij ons doet hij het prima. Ben heel blij dat we de uitdaging aan zijn gegaan. Voor ons maar ook zeker voor hem.