Hoe gaat het nu met Wiep?

Hoe gaat het nu met Wiep?

Met de oorspronkelijke eigenaresse van Wiep hebben we ook contact gehad.

Wiep zat haar huisgenootje Fien erg op haar kop. Beide poezen komen uit het asiel en Fien is een angstig en onzeker katje. Het heeft twee jaar geduurd voordat Fien helemaal op haar gemak was in het thuis. Geen logische keuze om dan voor Fien een nieuw thuis te zoeken. Stoere binnenkat Wiep zou in ieder geval makkelijker plaatsbaar zijn en zij zocht een thuis zonder andere katten (haar hele verhaal is hier terug te lezen).

Toen de maand “proeftijd” bijna voorbij was hebben de eigenaresse en de nieuwe baasjes nog een keer contact gehad en in maart vroegen we aan de eigenaresse hoe het met haar angstkatje Fien ging nu Wiep was herplaatst.

Ze heeft het goed naar haar zin bij haar nieuwe baasjes. Ze heeft in het begin flink moeten wennen en vond het allemaal erg spannend maar inmiddels gaat het helemaal goed.

Met Fien gaat het echt stukken beter. Ze is weer helemaal zichzelf. Lekker druk aan het spelen, komt zelfs af en toe weer knuffelen en dat deed ze daarvoor bijna nooit. Ze is een stuk meer ontspannen en gelukkig. Het was een moeilijke keuze maar de beste ooit voor beide katten.

bemiddeling-wiep-kattenzorg-nijmegen