Hoe gaat het nu met Lisa?

kitten-lisa-succesvol-herplaatst-kattenzorg-nijmegenHoe gaat het nu met Lisa?

Zwarte en zwart-witte katjes zijn niet zo populair als andere kleurtjes en moeten vaak het langst wachten op een nieuw thuis. Wij hielden dan ook ons hart vast toen 3 kittens van 12 weken werden aangemeld voor bemiddeling bij herplaatsing… Want ook zij hadden niet de populaire kleurtjes. Behalve Lisa dan! Schildpadpoesjes zijn vaak erg gewild.

We waren blij en verrast dat de drie kittentjes allemaal al binnen één week tijd een thuis vonden! Menno en Polly bleven samen en Lisa is geplaatst bij een jonge kater die graag een vriendinnetje wilde. Nu is het tijd voor een update! Hoe gaat het met Lisa, nu ze een maand in haar nieuwe thuis woont?

Het gaat super goed met Lisa (nu genaamd Keesje)! In het begin was ze nog heel erg bang maar toen ze eenmaal wat was gewend en vervolgens langzaam aan onze andere kat Karel is voorgesteld ging het een stuk beter. Ze is ontzettend knuffelig en gezellig. Ook tussen de twee katten gaat het hartstikke goed. In het begin wat geblaas maar al snel waren ze aan elkaar gewend. Nu spelen ze elke dag samen en liggen ze ook regelmatig bij elkaar. In de bijlage wat foto’s ter illustratie.

kitten-lisa-succesvol-geplaatst-kattenzorg-nijmegen

Dus heel erg bedankt voor de bemiddeling! We zijn heel erg blij met d’r. We gaan de vorige eigenaar ook wat foto’s sturen en vertellen dat het goed gaat.

kitten-lisa-en-haar-nieuwe-huisgenoot-succesvolle-herplaatsing-kattenzorg-nijmegen

Wat had het leven anders kunnen zijn voor Lisa…

Heerlijk om te lezen, lief klein meidje. Wat had jouw leven er toch anders uit kunnen zien! Jouw mama kwam aanlopen bij de juiste persoon, die ze zelf had uitgekozen. Omdat de eigenaar zich niet meldde, mocht zij daar wel blijven wonen. Maar toen werd jij ineens geboren met ook nog drie nestgenootjes! Ja, dat was wel schrikken, als je één poes een thuis wil geven en ineens heb je er vijf…Wat fijn dat jouw mama niet ergens in de struiken heeft hoeven bevallen, maar de allerbeste zorg kreeg in een echt thuis. En dat jij niet hoefde op te groeien in een harde buitenwereld vol gevaren, waarna jij zelf wild zou worden en ook weer baby’s zou maken. Wij zijn heel erg blij dat je een fijn thuis en een leuk vriendje hebt en we wensen je alle geluk van de wereld!