Hoe gaat het nu met Messi?

bemiddeling-herplaatsing-kat-messi-kattenzorg-nijmegen-juli-2016

Hoe gaat het nu met Messi?

Messi is een prachtige gesteriliseerde poes van 5 jaar oud. Ze woonde in een appartement in Arnhem waar ze alleen op het balkon kwam. Vroeger kwam ze los buiten en dat vond ze fijn. De nieuwe eigenaar van Messi woont in een rustige, veilige buurt waar Messi weer naar hartelust kan buitenspelen. En dat doet ze dan ook!

De reden dat Messi werd herplaatst, was dat deze lieve poes door omstandigheden te weinig aandacht kreeg. Ze was veel alleen en haar vrouwtje vond dat niet fijn. Dat is nu wel anders! Het nieuwe baasje van Messi is lekker veel thuis en ze vindt alle aandacht heerlijk. Het baasje haar ook goed in de gaten. Buiten spelen mag, maar niet te ver van huis!

De eigenaresse is nog een keer op bezoek gegaan in haar nieuwe thuis en ze vond het erg fijn om te zien hoe goed haar poes het maakt. Wij zijn er ook blij mee, weer een succesverhaal van een kat bij wie we geslaagd hebben kunnen bemiddelen bij herplaatsing! We wensen Messi en haar nieuwe baasje nog een lang en gelukkig leven samen!

succesverhaal-bemiddeling-herplaatsing-kat-messi-kattenzorg-nijmegen-juli-2016 (1)

Messi relaxt ook in haar nieuwe huisje!