Huisdierenfotografie door Yvon de Bruijn

Huisdierenfotografie door Yvon de Bruijn

kattenpraat-voorkant-najaar-2015

Klik op de foto voor een vergroting.

In de najaarseditie 2015 van ons donateursblad Kattenpraat is een artikel te lezen van Yvon de Bruijn, huisdierenfotografie. Wij zijn heel blij dat deze professionele fotografe zich voor onze stichting inzet en we laten u via deze weg graag met haar kennismaken.

Rose is een Noorse boskat van 4 jaar en ze heeft een heel sterke persoonlijkheid. Het liefst wordt ze als een prinses behandeld. Ze laat zich de hele dag aaien en vertroetelen,wordt liever gedragen dan dat ze loopt en als haar iets niet zint, dan laat ze dat zeker horen. Ze vindt het heerlijk om tussen haar teentjes gekriebeld te worden. Rose heeft heel veel verschillende gezichtsuitdrukkingen en ik weet altijd precies wat ze bedoelt. Ze geeft antwoord als je tegen haar praat en haar nieuwsgierigheid kent geen grenzen!

yvonne-de-bruijn-foto-artikel-huisdierenfotografie

Op de foto is ze voor de eerste keer de sneeuw buiten aan het ontdekken en zoals je aan haar gezicht kunt zien is het haar echt te min. Al die nattigheid en kou.. nee, geef haar maar een lekker warm mandje! Haar mooiste eigenschap is dat ze heel zorgzaam is. Een echt moedertje, al heeft ze zelf nooit kittens gehad. Toen onze oude kater van 21 jaar zichzelf niet goed meer kon verzorgen, was Rose degene die naast hem kwam liggen om hem warm te houden, ze was alert op elke beweging, en ze waste hem, zodat hij toch lekker schoon bleef en een gevoel van liefde en veiligheid voelde. Ze sliep naast hem en als hij in een verward moment zijn kattenstem verhief dan stelde Rose hem met zachte woordjes gerust. Ze is mijn alles.

Naast de liefde voor mijn katten heb ik ook nog een grote passie voor fotografie. Ik organiseer ook fotosessies van huisdieren. Dus wilt u de liefde en het karakter van uw huisdier vastleggen, denk dan eens aan een mooie fotoreportage! Mocht u interesse hebben, kijkt u dan eens op mijn website: Yvon Life in Focus Photography of stuur mij een berichtje via mijn Facebookpagina.


Kattenzorg Nijmegen is heel erg blij dat Yvon onze stichting sponsort! Op het moment dat er een kat wordt aangemeld voor bemiddeling bij herplaatsing, dan gaat Yvon op pad voor een photoshoot. Dit doet zij ook voor de zwerfkatten die bij ons in gastgezinnen worden opgevangen. Het is al meermaals gebleken dat de prachtige foto’s van de katten het verschil maken: de katten vinden dan sneller een nieuw thuis!


Stichting Kattenzorg Nijmegen is opgericht op 12 januari 1982.
De organisatie bestaat volledig uit vrijwilligers en krijgt geen subsidie.
Ons bestuur en vrijwilligers ontvangen géén salaris of betaling voor hun werkzaamheden.

Wij zijn volledig afhankelijk van onze donateurs en we zijn dan ook dankbaar voor ieder bedrag, groot of klein, dat particulieren en bedrijven aan ons overmaken. Er is geen minimum donatiebedrag om als donateur van Kattenzorg beschouwd te worden. Onze donateurs krijgen 2x per jaar per post het boekje “Kattenpraat” met daarin interessante informatieve artikelen, leuke verhalen en foto’s. Een groot deel van onze donateurs heeft een respectabele leeftijd en gebruikt geen computer of internet. Om die reden wordt het donateursblad nog niet digitaal aangeboden.

 

kattenpraat-donateursblad-kattenzorg-nijmegen

Onze activiteiten zijn: bemiddelen tussen mensen die een kat zoeken en mensen die genoodzaakt zijn afstand te doen van hun kat(ten). Mensen met katten kunnen ons ook bellen voor informatie of advies over katten(-problemen). Voor de regio Nijmegen is Kattenzorg het aanspreekpunt voor (overlast veroorzaakt door) zwerfkatten.

Als u besluit donateur te worden, dan kunt u een bedrag naar keuze overmaken op ons
IBAN-rekeningnummer NL08RBRB 0706 5861 07 onder vermelding van uw naam en adres
en: ‘donatie [jaartal]’.

Als u ons uw adresgegevens doorgeeft, dan kunnen wij u twee keer per jaar ons donateursblad “Kattenpraat” toesturen. Ieder jaar is bij de wintereditie van de Kattenpraat, die u in december ontvangt, een betalingsverzoek gevoegd. U kunt dan opnieuw voor een jaar een donatie aan ons overmaken.

Wij hopen u te mogen verwelkomen als donateur. Bij voorbaat onze hartelijke dank!


Tekst of foto insturen voor plaatsing in ons donateursblad

Wilt u graag iets voor Kattenzorg gaan doen? Dat kan! Wij zoeken doorlopend tekstschrijvers en fotografen die graag een bijdrage willen leveren aan ons donateursblad dat twee keer per jaar uitkomt.
U hoeft géén donateur te zijn om tekst of een foto aan te leveren! Via deze link vindt u meer informatie over het aanleveren van kopij. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nog vragen hebt.


 Mogelijkheden voor bedrijven

Adverteren in ons donateursblad
Voor bedrijven, ondernemers, ZZp-ers en het MKB bieden wij de mogelijkheid om te adverteren in ons donateursblad tegen zeer scherpe tarieven.

De “Kattenpraat” is een professioneel vormgegeven boekje op A5-formaat. Onze redacteur heeft ruime ervaring in DTP-werkzaamheden en stelt haar kunde vrijwillig en kosteloos ter beschikking van onze stichting. Ons donateursblad verschijnt twee keer per jaar en wordt zeer goed gelezen door onze trouwe donateurs.

Hebt u een bedrijf, ergens in een dorp of stad in een straal van 30 km rondom Nijmegen, en hebt u interesse in een advertentie die echt opvalt en weinig kost? Neem dan contact met ons op!