Informatie en advies

informatie-advies-voorlichting-pictologo-Stichting-Kattenzorg-Nijmegen

Stichting Kattenzorg Nijmegen
voor informatie en advies

Onze activiteiten zijn:

  • het bemiddelen bij de herplaatsing van katten;
  • het geven van informatie, voorlichting en persoonlijk advies;
  • het diervriendelijk aanpakken van zwerfkatten en verwilderde katten.
    Wij zijn het officiële meldpunt in Nijmegen en een groot aantal andere gemeenten. Voor de hulp aan zwerfkatten werken wij samen met andere organisaties in de regio.

Gratis informatie

Stichting Kattenzorg Nijmegen is opgericht op 12 januari 1982. Onze kerntaken zijn: bemiddelen bij het herplaatsen van katten en het geven van gratis persoonlijk advies. De talrijke informatieve artikelen die wij verzameld en geschreven hebben, zijn allemaal online geplaatst op onze website. U kunt deze terugvinden in ons archief. Rechtsboven op onze website vindt u ook een zoek-knopje, als u een zoekwoord ingeeft kunt ook alles vinden dat op onze website geplaatst is.


Antwoorden op de meest gestelde vragen

De vragen die aan ons het meest gesteld worden, met de antwoorden en oplossingen, vindt u hier.


Ik kan niet vinden wat ik zoek

Zoekt u andere informatie die hier niet genoemd is? Stuur ons een e-mail of bel ons (06 – 41 54 39 55) en wij zenden u kosteloos informatie. Dit kan zowel via de gewone post als via e-mail. Uiteraard geven wij ook telefonisch advies bij vragen en problemen over katten.


Vragen en antwoorden via onze Facebookgroep

Wilt u overleggen met andere kattenliefhebbers en deskundigen? Bent u bijvoorbeeld van plan een (alternatief) geneesmiddel of een ander soort voeding uit te proberen? En wilt u weten of andere kattenbezitters hiermee ervaring hebben? Hiervoor is onze Facebookgroep uitstekend geschikt. Hiervoor is een werkend Facebookaccount nodig.

uitgelichte-afbeelding-website-grijs-wit-stichting-kattenzorg-nijmegen