Jonge Poeti heeft een thuis

Jonge Poeti heeft een thuis

jonge-poeti-zoekt-een-thuis


Update 21 juni 2018

Poeti heeft een thuis! Hij heeft kennisgemaakt met lieve mensen die hem heel graag een thuis willen geven. Zij hebben al honden en het is even afwachten of Poeti daaraan kan wennen. De nieuwe baasjes pakken de introductie met de honden heel rustig aan. Mocht het kereltje er niet aan kunnen wennen, dan gaan we opnieuw op zoek naar een thuis voor hem. Duimen jullie dat hij vriendjes zal worden met de honden?


Schinveld, Limburg, 12 juni 2018

Poeti is een 4-jarige gecastreerde en gechipte kater. Hij maakt graag een ommetje buiten. Hij poept en plast graag lekker buiten, maar als het moet, zoals met Oud & Nieuw als hij binnen moet blijven, doet hij het ook netjes op de kattenbak.

Poeti is een heerlijk ventje. Hij is gewend aan kinderen ouder dan 4 jaar, hij laat zich optillen en is sociaal. Hij is niet bij iedereen een schootkat. Zijn vrouwtje zei: “hij springt bij mij wel op schoot en gaat een tukje doen. Hij doet het soms bij andere mensen maar lang niet bij iedereen.” Dat is even afwachten dus, of hij bij jou ook op schoot wil. 🙂

Hij speelt graag en hij jaagt ook heel goed! Hij “vangt” het elastiek dat de postbode laat liggen en neem het als prooi mee naar binnen. Hij is netjes ontvlooid en ontwormd met Milbemax en Activyl.

Tot groot verdriet van zijn vrouwtje is zij gedwongen om hem te herplaatsen. Zij heeft een progressieve ziekte zonder uitzicht op herstel. Ze weet niet hoe lang ze nog te leven heeft en ze wil heel graag zelf een nieuw gouden mandje vinden voor lieve, mooie Poeti.

Voor dit katertje wordt een bijdrage gevraagd van € 25,-. Want hoe spoed deze herplaatsing ook is, alleen het beste thuis is goed genoeg voor Poeti!

Denk je dat je dit lieve mannetje op korte termijn een thuis kan geven? Stuur ons een mailtje met wat je hem kunt bieden en we brengen je zo snel mogelijk in contact met zijn eigenaresse.

Meer lieve foto’s van jonge Poeti. Klik op de foto voor een vergroting.