Kater 10+ heeft een fijne plek!

bemiddeling-poekie-kater-11-jaar-kattenzorg-nijmegen-fotos-yvon-life-in-focus-photograpy

Yvon Life in Focus Photography

Poekie zoekt een fijne plek

Update 27 januari 2017

Sinds Poekie is verhuisd, heeft ons gastgezin diverse keren contact gehad met zijn nieuwe vrouwtje, gedurende de proeftijd. Gisteren was de proeftijd voorbij en hebben zij voor het laatst met elkaar gesproken (natuurlijk kunnen nieuwe baasjes ons altijd bellen of mailen in de toekomst als er vragen of problemen zijn!). De nieuwe eigenaresse van Poekie heeft besloten hem te houden en hem een fijne oude dag te geven. Ze zien elkaar helemaal zitten en ze vindt Poekie een heel lieve kat. Deze twee hebben elkaar gevonden, het is een match, en Poekie mag daar voor altijd blijven wonen! Wij zijn hartstikke blij met dit goede nieuws!


Update 28 december 2016: Poekie is geplaatst! We hopen dat het goed zal gaan in zijn nieuwe thuis en dat hij daar voor altijd mag blijven wonen.


Update 27 december 2016: Yvon Life in Focus Photography heeft ons weer gesponsord met een prachtige photoshoot van Poekie. Met dank aan Yvon kunnen we nu laten zien hoe knap deze kater is!


WIJCHEN – Dit is Poekie! Hij verblijft bij een van onze gastgezinnen en wil heel graag een eigen thuis. De baasjes konden door persoonlijke omstandigheden niet meer voor hem zorgen.

bemiddeling-poekie-kater-11-jaar-kattenzorg-nijmegen-fotos-yvon-life-in-focus-photograpy

Yvon Life in Focus Photography

Deze vitale heer van 11 jaar heeft graag alle aandacht van de baasjes voor zichzelf alleen. Hij wil in zijn nieuwe thuis graag naar buiten kunnen. Het liefst krijgt hij de hele dag aandacht en hij wil graag op schoot en lekker knuffelen. Eten is zijn lust en zijn leven en hij vindt het ook leuk om ervoor te werken, met een brokjesbal!

kattenspeelgoed-kater-snackbal-voerpuzzel-kattenzorg-nijmegen-foto-van-zooplus-katzenspielzeug_snackball

Voedselverrijking: de snackbal. Poekie moet het voer zelf te pakken krijgen en is dan extra blij met zijn beloning! Foto: Zooplus. Klik op de foto om naar de webshop te gaan.

Wat wil Poekie?

Deze jongen wil een rustig thuis zonder andere katten. Kinderen zijn voor hem niet geschikt. Hij wil graag buiten kunnen spelen.

De hond bij het gastgezin vindt Poekie geen enkel probleem. Hij is helemaal niet bang van de hond, hij blijft er rustig onder en accepteert zijn aanwezigheid! Dat is natuurlijk een groot voordeel voor mensen die een leuke kat zoeken en al een hond hebben!

bemiddeling-poekie-kater-11-jaar-kattenzorg-nijmegen-fotos-yvon-life-in-focus-photograpy

Yvon Life in Focus Photography

Een lievere schootkat dan Poekie kun je je niet wensen. Nooit meer een eenzaam moment met een kat zoals hij!

Alles over Poekie op een rijtje:

 • hij is gecastreerd
 • onlangs beoordeeld door de dierenarts
 • hij eet blaasgruisbrokjes en die werken goed
 • goed gezond
 • hij is een beetje te dik
 • hij wil graag naar buiten kunnen
 • Poekie zoekt een rustig baasje
 • een thuis zonder andere katten
 • hij gaat goed om met honden
 • Poekie zoekt een thuis zonder kinderen
 • hij is gek op aandacht en zit graag op schoot
 • deze lekkere theemuts is buitengewoon geschikt voor een oudere dame of heer,
  of voor iemand die eenzaam is en graag wat aanspraak wil
 • de reden van herplaatsing zijn persoonlijke omstandigheden
 • deze kater verblijft bij een van onze gastgezinnen in Wijchen (bij Nijmegen)

Mail of bel ons voor meer informatie en/of een kennismaking met deze lieve kater: info@kattenzorgnijmegen.nl Ons telefoonnummer is: 06 – 41 54 39 55.

Meer foto’s van Poekie, klik op de foto voor een vergroting!

Interesse in een photoshoot van je eigen dier?

Kijk hier voor voorbeelden van het werk van Yvon Life in Focus Photography en neem gerust contact met haar op voor je eigen serie onvergetelijke herinneringen!