Goed nieuws: Kater Bernard heeft een nieuwe plek gevonden

Goed nieuws: Kater Bernard heeft een nieuwe plek gevonden. Op 12 oktober is hij verhuisd naar een fijne plek waar hij straks ook alle vrijheid heeft en zich weer lekker op zijn gemak kan gaan voelen.

Rode kater Bernard is op zoek naar een nieuw huis. Een half jaar geleden hebben de verzorgers van Bernard een lieve hond aangeschaft en gedacht dat het wel goed zou komen tussen de katten en de nieuwe hond. Bij de andere 2 poezen is dat inderdaad ook goed gekomen. Maar Bernard is nog steeds te bang om binnen te komen. Hij krijgt nu de aandacht buiten maar de winter komt eraan en daarom is ervoor gekozen om voor Bernard een nieuw liefdevol huis te zoeken.

Bernards geboortedag ligt rond 4 juli 2011. Hij is een kruising tussen een Europese korthaar en een Noorse boskat. Bernard is gewend om vrij buiten te lopen en krijgt graag knuffels. Deze geeft hij ook dubbel en dwars terug, maar wel graag met 4 pootjes op de grond. Knuffelen doet hij alleen met zijn eigen mensen, bij vreemden is hij terughoudend. Bernhard is niet met kinderen opgegroeid, dus ook bij kleine mensen houdt hij afstand. Hij zal zeker ruim de tijd moeten krijgen om te wennen aan zijn nieuwe verzorgers en woonplek.

Hij houdt wel van een spelletje op zijn tijd en is kerngezond, hij krijgt geen medicatie of dieetvoer. Hij is gechipt en gecastreerd, is behandeld tegen wormen en vlooien. Zijn inenting heeft echter hij niet recent gehad en zijn verzorgers willen hem die extra stress nu niet aandoen.

Ben jij al verliefd op deze knappe kater en denk je dat je hem een fijn leven kunt geven? Neem dan contact met ons op via info@kattenzorgnijmegen.nl