Katje zoekt vakantiebaantje

Vakantiebaantje gezocht!

Ik ben Chloe o’ Brian, 8 jaar. Mijn specialisme is graafwerkzaamheden. Ik kan dit aantonen door middel van onderstaande foto’s. Ook binnenshuis sta ik bekend als een graaf-expert. De gehele omgeving van de kattenbak wordt voor de zekerheid door mij “afgegraven”. Ik vind dat ik veel te weinig eten krijg, het vrouwtje zegt dat ik al mals genoeg ben. Ik ben het daar uiteraard niet mee eens, dus nu zoek ik een vakantiebaantje om zelf snacks te kunnen kopen.

katje-zoekt-vakantiebaantje-als-graafmedewerker (1) katje-zoekt-vakantiebaantje-als-graafmedewerker (2)

U vindt in mij een opgewekte collega met gevoel voor humor.

Dit is Chloe o' Brian, een van de katten van vrijwilliger Marieke. Zij is buiten geboren en heeft tot 10 weken geen contact met mensen gehad. Ze is opgegroeid tot een ontzettend lief katje.

Ik kan goed zelfstandig werken en ik ben een doorzetter. Ik ben per direct beschikbaar voor maximaal 4 uur per dag. Een gezonde geest huist in een gezond lichaam, dus voordat ik aan de slag ga, doe ik rek- en strekoefeningen.

chloe-stretchen-kattenzorg-nijmegen

Af en toe moet ik een tukje doen, want je moet geconcentreerd werken als je graaft en dat is zeer vermoeiend. Betaling in natura (lekker eten) behoort tot de mogelijkheden.

2012-04-06-chloe-rusten-kattenzorg-nijmegen

2012-08-04-chloe-slapen-kattenzorg-nijmegen

 

 

 

 

 
 
 
 

Neem voor meer informatie en salarisonderhandelingen contact op met mijn vrouwtje, Marieke.

Op de foto: Kattenzorg-vrijwilliger Marieke met haar katje Chloe o' Brian

Chloe is het katje met kunsten. Lees hier nog een leuk verhaaltje over dit mooie meisje.