Deze dieren zoeken een thuis

Deze katten zoeken een thuis!

Op deze pagina vind je een actueel overzicht van katten die een thuis zoeken. Deze katten zijn in de bemiddeling voor herplaatsing en verblijven bij de eigenaar of bij een van onze gastgezinnen. Alle volwassen dieren zijn ingeënt, gecastreerd / gesteriliseerd en behandeld tegen wormen en vlooien.

Heb je interesse in een kat? Via e-mail krijg je snel een reactie met de contactgegevens
van de eigenaar, zodat je een afspraak kunt maken voor een kennismaking.

Heb je al een of meerdere katten thuis? Of een hond? Lees dan van tevoren hoe je de introductie op de beste manier aanpakt. Klik daarvoor hier.


Zackie zoekt een nieuw plekkie

Zackie is een gecastreerde kater van ongeveer 10 jaar oud. Hij is een knappe verschijning met zijn mooi getekende vacht. We zijn op zoek naar een nieuwe plek waar hij, zoals hij nu gewend is, weer dagelijkse buiten mag zijn. Hij was gewend aan een andere kat en aan een hond in huis maar dat is alweer enige tijd geleden. Het lijkt nu beter om toch een plek voor hem te vinden waar hij de enige kat in huis is.

Van mensen die hij niet kent, wil hij niet snel iets weten, zeker niet van vreemde mannen. Door zijn eigen personeel wordt hij graag geaaid en optillen staat hij kort toe. Voor een spelletje loopt hij niet echt warm.  Soms wil een verenstokje of pingpongbal hem nog wel eens in actie doen komen.

Zackie ligt graag op schoot om ongestoord aan een mouw te sabbelen en te trappelen. Meestal is dit als het wat slechter weer is, als het mooi weer is dan is hij het liefst buiten.

Zackie is helemaal gezond. Hij heeft geen medicijnen of speciaal voer nodig. Hij is dol op eten en snoepjes! Overdag heeft hij gewone harde brokjes tot zijn beschikking en als avondeten krijgt hij wat paté of ander natvoer. Verder is Zackie parasieten-vrij, gechipt en zijn laatste inenting dateert van 16-01-2020.

Zou je eens vrijblijvend kennis willen maken met Zackie? Stuur dan een berichtje naar info@kattenzorgnijmegen.nl en vertel iets over jezelf, zodat zijn huidige verzorgers alvast een beetje kunnen lezen weten wie een date met Zackie wil. Misschien kunnen we dan snel een afspraak maken om eens nader kennis te maken! De eerste date zal plaatsvinden in een plaatsje vlak bij Nijmegen.

———————————————————————————————————————–

 

 

 


 Deze hond zoekt een huis!

Hier onder vind je het actuele overzicht van een hond die een nieuw thuis zoekt. Deze hond is in de bemiddeling voor herplaatsing en verblijft bij de eigenaar. Alle aangeboden dieren zijn ingeënt, gecastreerd / gesteriliseerd en behandeld tegen wormen en vlooien.

Heb je interesse in een hond? Via e-mail krijg je snel een reactie met de contactgegevens
van de eigenaar, zodat je een afspraak kunt maken voor een kennismaking.


Momenteel hebben wij geen honden in de bemiddeling

Nijmegen, 6 september 2019


 Je kunt ook gaan kijken bij deze dierenasiels in onze regio


mere-balgoij-dierenasiel-kattenzorg-nijmegen

Dierencentrum De Mère in Balgoij
Kijk hier voor de katten in het asiel


dierenopvang-maasland-oss-kattenzorg-nijmegen-katten-zoeken-thuis

Dierenopvang Maasland in Oss
Kijk hier voor de katten in het asiel


logo-hof-van-ede-asiel-dierentehuis-kattenzorg-nijmegen-katten-zoeken-thuis

Dierentehuis De Hof van Ede
Kijk hier voor het kattenaanbod


logo-stichting-dierenasiels-en-internet-kattenzorg-nijmegen

Alle dierenasiels in Nederland en België
Klik hier om naar de website te gaan