Kattenoppas024 en Stichting Kattenzorg Nijmegen bundelen hun krachten

banner-klein-karin-everraert-Kattenoppas-Nijmegen-kattenzorg

Kattenoppas024 en Kattenzorg Nijmegen bundelen hun krachten


Klik hier om een interview met Karin te lezen


Nijmegen, 8 december 2017

Tot onze grote blijdschap kunnen we jullie vertellen dat Kattenzorg Nijmegen en Kattenoppas024 hun krachten bundelen.

Karin Everraert staat goed bekend in Nijmegen en ook wij raden haar al jaren aan als mensen een kattenoppas aan huis zoeken. Daarnaast volgt Karin in de opleiding tot kattengedragstherapeut bij de Tinley Academie. De kennis en ervaring die Karin met zich meebrengt, maakt haar een enorme aanwinst voor onze stichting.

Karin gaat ook werken als vrijwilliger en zij krijgt – net als alle andere vrijwilligers – geen salaris of betaling voor haar werkzaamheden voor onze mooie stichting. Karin heeft de telefoon van Kattenzorg van Marieke overgenomen en gaat samen met voorzitter Ineke de telefoontjes en Whatsapp-berichten van Kattenzorg beantwoorden. Marieke is er heel blij mee dat zij wordt ontlast van een aantal taken, want zij heeft naast haar betaalde baan een groot takenpakket voor Kattenzorg.

karin-everraert-kattenoppas024-interview-kattenzorg-nijmegen

Karin met een van haar prachtige Maine Coons (dit is Jessy)

Ook is Karin medebeheerder van onze Facebookpagina geworden. In haar functie van medewerker PR en marketing heeft Karin een gevarieerd takenpakket, gericht op het uitdragen van de identiteit en doelstellingen van onze stichting en het verwerven van inkomsten. Ze heeft de daad meteen bij het woord gevoegd en al haar klanten (!) krijgen bij haar persoonlijke kerstkaart een “kattenbelletje” namens Kattenoppas Nijmegen en Kattenzorg. De eerste 20 klanten die een donatie overmaken, krijgen een gratis boekenlegger. En degene die het hoogste bedrag doneert, krijgt een gratis weekend kattenoppas!

Van harte welkom, Karin, we zijn enorm blij dat je bij ons team gekomen bent! 😊


Klik hier om een interview met Karin te lezen


banner-groot-karin-everraert-Kattenoppas-Nijmegen-kattenzorg